Segis

Fattar inte varför jag alltid ska ta så lång tid på mig att skriva arbeten. Tidigare har jag kanske börjat senare med det och då är det inte konstigt att jag får sitta precis innan inlämning. Men den här gången var jag verkligen ute i god tid, men trots det så sitter jag ändå till sista dagen, så töligt. Särskilt när jag kunde fått jobba med små söta barn om jag hade vart klar...
Anledningen kan ju också vara att det här är lite mer avancerat än tidigare arbeten. Men ska skriva vetenskapligt och det är typ en början på examensarbetet. Kan ju säga att jag inte längtar till sista terminen då vi ska skriva det på riktigt, men å andra sidan är det skönt att få öva sig i den här kursen så man inte blir görstressad senare.
Nepp, nu ska jag fortsätta skriva så jag blir ganska klar och nöjd imorgon i alla fall, så den kan lämnas till opponenten på fredag! Wish me luck! :*
Från ett par veckor sen när KAU bråkade med mig och jag letade efter härliga vetenskapliga artiklar!


Fadderhäng!

Japp, fadderhänget bör talas om i ett eget inlägg, för det var så jäkla kul! :D Alla lagen fick visa upp sina tröjor och sjunga sina låtar, alla är verkligen så påhittiga och får till så roliga saker! Vi värmde upp med LÄSK-dansen och sen hade alla 10 lagen plus kommitten varsin lek, så kl. ett på dagen drog det igång ;) De första var Team Cockpit (piloterna) som alla lag fick varsin påse av. I den fast två lappar, en med en låt, och en med ett danssteg, plus några föremål. Man skulle göra en koreografi åt låten där danssteget och föremålen skulle ingå. Vi fick "My heart will go on" och gorilla-steget, samt solglasögon, en ljussläckare (?) och en megavattenpistol. Först fattade vi inte alls vad vi skulle göra men till slut kom bara koreografin till oss och vi framförde en genomtänkt och väl inövad koreografi med en sorglig kärleks-dramatik med tillhörande gorillasteg och mänskilg pyramid a.k.a isberget som kärleksparet Ruben och Mattias krockade in i ;) Bland annat :P Synd att ingen filmade, hade vart kul att se det, med tanke på att vi fick högsta poäng och publiken var helt vild och skrattande och direkt efter helt spontant sjöng dem, "Det där det gjorde dem f-n så bra..." till oss. Vilken underbar känsla! :D Vår grupp Kamera Krew är så himla bra! De nollor som hamnar med oss ska känna sig nöjda, hihi! ;)
Efter alla lekar kom vi totalt på en 5:e plats, (4:e plats om man räknar bort kommittén som fuskade sig till en förstaplats :P) men vi hade nog roligast så känns som en seger ;) Efter lekarna stressfixade sig Anne hos mig och vi åkte cykel bort till uni för att hinna med samma buss som Marcus. Så drog vi på den STORA sittningen tillsammans med lite folk från hela universitetet, vilket var kul men hade vart roligare om Nöjes samarbetade bättre så alla slapp bli besvikna över deras höga priser, men men, asgod kyckling bjöd de i alla fall på!
Lite folk i väntan på att få göra vår lek, tampongleken ;)
Kommittémedlemmarna Robin och Johnny
En glad Ruben innan den svåra uppgiften att få ner kexet i munnen utan att använda händerna ;) Sen var han inte lika glad.
Alex och Sara puttar apelsiner :P
Becca, Ruben och Mattias i full fart mot mållinjen! ;)
Cirkusartisterna har dansuppvisning och juryn bedömer
Coolingar på sittning ;)
Leka med glowsticks var kvällens grej ;)

Sommartider hej, hej

Så har ännu en vecka gått förbi, och en riktigt solig vecka har det varit, hur underbart som helst! Den har bestått av plugg, picknick med grill och Med andra ord i gräset med Hanna, AnneLinn, Carro, Emma och Erika, volleyboll med LÄSKare, fadderutbildning, häng på Vårdcentralen, gympa utomhus, Eurovisionhejande med Becca, Stina, Monika och Daniel, fadderhäng med mååånga, sittning, sol och idag året första dopp med Malin och Sussie! En mycket bra vecka enligt mig! :D
Soliga brudar! Emma, Hanna och AnneLinn
Erika och Carro
Årets första mjukglass!
Sandiga fötter efter årets första dopp! En helt underbar dag hade jag i Mariebergsskogen med Sussie och Malin, vi köpte med kycklingkebabsallad och bara slappade och njöt, solen sken, men det fläktade så var helt perfekt värme! :)

Campusfesten

Jahapp, campusfest var ju en hit! :) Kortspel, häng med massa "sköööningar", Disney-musik, pizza, dansgolv på asfalt, kundvagnsrace, poliser, pingpong och grymt rolig efterfest (som vi verkade va ensamma om att ha, de enda som orkade med det efter en hel dags festande?! ;)) Sammanfattningsvis en sjukt kul lördag! :)
I år brändes inga soffor men eld fanns det ändå...

Träffade min finska granne som gick runt och drack ur största burken jag sett!

Sjukt kul efterfest med massa dans och musik!

Jag, Sussie, Tessan och Robin hängde på låset till pizzerian förut och jag insåg att jag nog var deras sista kund igår och deras första idag, tror de kände igen mig :P Nu får det bli träning hela veckan lång för att träna bort all pizza! Men idag är det chill som står på schemat, får se om jag kan skriva lite på arbetet också.
Ciao!

Spontant

Det var den dagen det. Först plugg, sen tränade styrka på första gången på ett tag och märker för varje gång att jag är för feg och kan lägga på mer vikter än vad jag tror. Fast det har sitt pris, var kämpigt att duscha håret efter ;) Efter en av mitt livs snabbaste dusch skyndade jag mig ner till Bunkern för att möta några andra LÄSKare och spela brännboll och grilla med dem. Riktigt trevligt var det och vi fick bara några regnstänk på oss :) Blev förvånad över mig själv när jag lyckades skjuta iväg bollen riktigt långt också! :) Fast måste träna mer på att kasta långt, haha! Sen hängde jag med gänget till Em på lite fest och eftersom jag inte hade något annat än vatten att dricka blev jag bjuden, mohaha! Gratis är gott! :P Men hade ju inga saker med mig sen så gick hem och kollade Big brother i stället för att gå ut med dem, garvar som bare den åt alla "Freeze" och "Release"-grejer, måste vara den roligaste veckan i huset! :P
På festen hade jag lyckats ändra mitt tangentbord på mobilen till albanskt istället för svenskt! Inte konsigt att ord som Jag blev "kah" och Tror blev "rifftif" och lsofkek och allt var det var när jag skrev till Malin :P Det livade upp min ensamma promenad kan jag säga! :P Nu ska jag sova och ladda inför morgondagen, ska kolla in campusfesten!
Natti natti!

Senaste tiden i bilder

Bilder till föregående inlägg:
Fina Mariélle in action med att fota vårtecken, något som inte kommit till hennes hemtrakter än!


Underbar frukostbuffé innan jag, Kristin och Malin vinkade Mariélle hejdå vid tåget :)


Äntligen fick overallen tas på igen! Yihooo! ;)


LÄSK in action!


Mitt lag värmer upp inför "Kortleken" eller "Suck & blow" :P


Världsmästare (?) i Funny bunny; Jesper! Han kunde stoppa in hela 38 marschmallows i munnen och fortfarande säga "Funny bunny"!!! Magiskt!


Scrambled eggs på stekbalkongen med fina flickor, underbart! Är överlycklig över att vi fick plats fyra stycken vid mitt lilla bord! :D


LÄSK sjungande och dansade genom centrum på valborgsmässoafton!


Vi lyssnade på Studentkörerna när de sjöng in våren på torget!


Häng med härligt folk på Gubbholmen! (Enda bilden jag har därifrån, så kände att jag var tvungen att lägga upp den även om den är suddig ;))


Grymma tjejer klarade hela svampen!


Sen måste jag avsluta med en bild på den här fina lilla godingen som var med på vår redovisning i torsdag och gjorde ett grymt jobb - smartare unge får man leta efter - snart 3 månader och redan universitetsstudent ;)


Fulla muggar

Nej, nu börjar jag hamnar efter rejält i bloggandet igen! Dåligt av mig! Får skylla på att det hänt så mycket annat på sistone och att jag börjat instagramma, twittra och spela Rumble istället ;)
Men jag kan tala om att jag har varit med om årets bästa vecka hittills! Förra veckan kom nämligen Mariélle ner till oss i sydsverige och bodde hos mig måndag-fredag. Vi hade hur mysigt som helst men massa catch up-snack, promenader och spelkvällar! Trevligt värre! Lördagen bestod av fadderhäng, vilket betydde att vi lärde känna den nya faddergruppen bättre, när vi lekte och tävlade tillsammans! Det var så grymt kul! Toppenväder och fina människor blandat med knasiga lekar kan inte sluta med annat än mycket skratt och en bra känsla i kroppen! Ser framemot alla andra fadderaktiviteter och i höst - nollningen! :D
På söndagen åkte jag småseg på ett varmt tåg hem till familjen, snackade med dem och hade kalas för pappa som fyllde 49! Runt 25 pers var vi så var supertrevligt att träffa större delen av släkten igen! :D Senare på kvällen kom Sara, Johanna och Emelie och hämtade upp mig och vi åkte tillbaka till Karlstad för att fira valborg där! :D Det var frukost på balkongen, snabbkik i affärer, valborgståg genom staden med massa studenter, valborgsfirande på Gubbholmen med ännu fler studenter och folk, mellanfest hos mig och sen dans på Score! Som sagt bra väder och fina vänner är en oslagbar kombination! <3 Efter den grymma veckan (+1 dag) känns det som att inte mycket kan slå det! Men fortsättningsvis i maj och hela sommaren finns det många flera chanser! :D Love my life!
Hela den här dagen har spenderats på Boda borg med några från klassen, vilket var grymt kul! Men jobbigt! :P Så nu ska jag chilla järnet i soffan resten av kvällen! Blev mer träning och städning innan duschen förut så jag känner att jag verkligen är värd det! ;)
Måns i Robins nu! :D

RSS 2.0