Checklista

Idag var jag ledig från både skola och jobb och jag kom i alla fall en bit med de mesta saker jag hade på schemat (Y) Jag har tvättat, varit på stan och fixat det som behövdes inför morgondagens studentfest, sökt mitt vanliga sommarjobb, kommit igång med projektboken som är vårens största uppgift och lite till vettiga saker :P

Underbara solen kom också fram och gjorde dagen lite bättre, vilken skillnad på energi, jag fick vårkänsla ett litet tag! :P

Snart ska jag ta en promenix med Emma och sen se hur det ser ut i hennes och Tommys nya lägenhet, ska bli så spännande! :D

Skärpning!

Kan inte ha en rubrik som lyder "slutet är nära" längre! :P Nej, jag vet, måste ha bättre anledningar till att blogga om jag ska blogga mer så, SKÄRPNING! Kanske ploppar upp ett inlägg imorgon för nu vet jag inte vad jag ska skriva... ;)

Slutet är nära

Så sjukt att många av mina vänner som började läsa året innan mig tar sin lärarexamen idag, helt sjukt! På måndag börjar livet för dem som lärare på heltid. Under studietiden har man haft ansvar för när man vill plugga, om man vill gå på föreläsningar, och på VFU har man haft sina uppgifter, men handledaren har alltid haft det största ansvaret om något skulle hända.

På måndag börjar de ett yrkesliv där DE ska ta ansvar för barngrupper, får lika stor delaktighet i planering som kollegor, månadslön och allt annat som jobbet innebär.

Tack och lov att jag har ett år kvar i den härliga studentbubblan ;)

Sleeping morning

Min jakt för att få ordning har gått riktigt bra och det ser till och med fint ut i skåpen! :D Har även gjort en bok där jag samlar recept som jag skrivit upp och klippt ut från tidningar, så nöjd även om det är mycket klipp och klistra kvar, limmet tog nämligen slut så när rycket kommit hindrades jag av det ;) Sen kommer det nog ta ett bra tag att få ordning på alla papper jag samlat på mig under utbildningen, så det drar jag mig för men, det blir ju bra när det är gjort :)
 
Idag tog jag en riktigt skön sovmorgon och mötte sen upp min inneboende för veckan, vi gick lite på stan med massa packning och flyttade sen in Carro hos mig ;) Ikväll ska hon ut på galej med de andra som tar examen snart så skickade iväg henne förut och fick träffa söta Hanna som hade en kula på magen som Carro fick skjuts av till stan, mys! :D Så jag har roat mig med att baka muffins och snart kommer Emma och Tommy över på filmkväll :) Får väl se om jag vaknar när Carro rumlar in genom dörren inatt ;)
 
 

Dansen före döden


Ordning och reda!

Oj, vad effektiv jag är på morgonen måste jag säga! Hade tid på VC kl 8 och innan det slängde jag i två tvättmaskiner, och efter det korta besöket på VC hämtade jag tvätt och slängde in två nya :P Nu håller jag på att få ordning i mina garderober och skåp. Slänger bara in grejer, men nu när jag inte har något bättre för mig (hade sista stora examinationen för höstterminen igår) så kan jag äntligen få ordning på riktigt! Ska åka iväg med massa kläder som är fina, men som jag inte använder och lämna till någon insamlingsstation så någon som behöver dem bättre får användning av dem. Orkar inte sälja :P Så har jag tänkt få ordning bland recept och andra grejer som jag klippt ut ur tidningar med som bara ligger löst i ett skåp. För att inte tala om alla papper jag har från utbildningen! Måste skaffa pärmar, för jag vill inte slänga saker ifall man kan få användning för dem i ex-arbete osv. Frågan är var jag ska ha pärmarna :P

Någon som har tips på andra förvaringssätt?

Kanske jag kan köpa fina lådor som man kan ha framme, får fortsätta fundera lite ;)

2013

Nu är snart "jullovet" till ända. Jag flyttar upp till Karlstad imorgon igen, vilket ska bli riktigt skönt :) Komma till min egna säng, vännerna, plugget, staden och träningen! :D Men dagarna här hemma har varit supermysiga och jag har hunnit umgås med alla jag ville träffa :) 
 
Roadtrip till Uddevalla med Johanna för att se Tompa! :D Grymt bra kväll och spontanresa!
 
Nyår i Karlstad med ett härligt gäng! :D
 
Marcus, Sussie och min awesome quiz-kompis Totte! :)
 
Party-pinglorna! :D
 
Suddiga fyrverkerier vid tolvslaget!
 
GOTT NYTT ÅR!
 

RSS 2.0