Fotboll och paj

Idag har jag och Bella varit och kikat på lillkusinen som hade sammandrag. Det var de första riktiga matcherna laget spelade. Det är så gulligt när se när de springer "alla på bollen" eller också nuddar de den bara och hoppas att någon annan ska ta den ;) Men de är bara 7-8 år, och jag hade inte gjort bättre ifrån mig! Tjejerna blev bättre och bättre efter varje match så om några fler matcher kommer de att spela skiten ur motståndarna! :)


E & Bella busar emellan matcherna :)

Ikväll blir det grillat med familjen och en annan kusin :P Till efterrätt blir nog min (nyss) nybakade jordgubb/rabarberpaj med vit choklad! Den luktar himmelskt och smulpajsdegen var ljuvlig så jag hoppas att den lever upp till mina höga förväntningar :)


Här är receptet, fast jag gjorde en egen variant med 1 dl till havregryn istället för mandel och vanligt socker istället för råsocker :P Så det återstår att se hur den smakar ;)
http://www.recept.nu/1.307985/monika_ahlberg/efterratter_godis/frukt_bar/rabarber_och_jordgubbspaj_med_vit_choklad

Ha en bra kväll! :)

Det är dags för fredagsmys...

Imorse fick jag agera kartläsare och chaufför. Nej jag har inte åkt rallybil, utan Passat. Fick joina mamma och lämna ut en extra lastbilsnyckel till en av jobbarna eftersom hans lastbil låst sig själv. Så han stod mitt på en grusväg ute i bushen med lastbilen på tomgång och kunde inte göra något, lyckat! Problemet var att varken jag eller mamma hade lyssnat speciellt noga på vägbeskrivningen som pappa gett oss och mamma trodde hon visste vart vi skulle så där åkte vi mitt ute i ingenstans... "Vi fortsätter lite till, jag tror vi kommer fram till skylten efter den här svängen" Vet inte hur många gånger mamma sa så :P Vi fick ringa en vän och till slut kunde vi lämna nyckeln (Y) Efter det åkte vi och hämtade hem pappas bil i Mariestad och sen var uppdraget slutfört :P

Annars idag har jag bl.a varit ute och sprungit (!) med Marcus och Bella, svettigt värre men det gick bra :P

Nu ska jag göra en pajdeg till kycklingpajen som vi ska äta på fredagsmyset och kanske en jordgubbs- och rabarberpaj också, vi får se :)

Ha det gött!

Sommarlov!

Då var det sommarlov! :D Tänk att ett år på universitetet kan gå så fort! Men så går det när jag trivs med min lägenhet och solstaden, tycker skolan är kul och framförallt tack vare alla underbara människor som jag lärt känna under året! <3


Jag och några galningar till klasskompisar fotade av megaduktiga Mariélle :)

Nu har jag vart hos familjen sex dagar. Brorsan tog studenten i fredags, så det var fix och trix, åkande och promenerande i regn och inte regn :P Men vad glad jag blir av alla studenter som lever för dagen, skrattar och sjunger på sina roligt dekorerade flak! :) Blev lite sugen på att hoppa upp på ett, men sket i det ;) Väl hemma sen blev det lugnt firande med exotisk planka, marsipantårta, godis, cider och vin tillsammans med släkten :)


Bror med stolt storasyster ;)

På lördagen var jag i Mariestad en sväng och fick med mig bästa Johanna hem, för hon var ledig lördag kväll (vem vet när det händer igen?!) och vi var sugna på Olstooorp! Så det blev det :D Ett rockabillyband spelade och vi konstaterade att rockabillyfolk är roliga och rätt så snygga ;)

På söndagen var det dags för bal i Skövde och jag ville gärna kolla på två kompisar i sina fina klänningar :) Som sällskap fick jag med mig Johanna och... *trumvirvel*... Sussiiie som bodde hos sin kille i några dagar, roligt värre att träffa henne! :D När vi kom till stället där balfolket skulle vara vara det knökat med folk längs med röda mattan som studenterna skulle gå på... Folk hade med sig pallar, stegar (!) klättrade upp på tak, i lyckstolpar och hittade på andra saker för att se bättre :P Vi gjorde inget av det och såg inte mycket men jag lyckades få en skymt och kort på både Terra och Bettan, så jag var nöjd :D Sen promenerade vi med Sussie "hem" och jag och Johanna åkte hem till våra sängar eftersom vi var gööörtrötta!


Vackra Terra :)

Den här veckan har jag inte gjort så mycket, bara chillat typ, men är det sommarlov så är det! ;) Jo, idag har jag sytt på Läsk-märket på overallen som jag ska ha under höstens nollning så nu är jag grymt taggad att hitta ett snajsigt tyg så jag kan pynta den ännu mera! :D Kanske hittar jag något att dekorera med i Skövde imorgon när jag ska dit med Sara :)

Det var allt från mig nu, over and out!

RSS 2.0