Sälen!

En skidsemester i Sälen var precis var jag behövde. Efter en intensiv pluggvecka kändes det kanon att åka skidor i solskenet, dricka en kopp varm choklad på toppen, åka pulka, spela spel och bara mysa med min fina släkt :) Enda missen var väl den blå tån jag fick med mig hem. Andra skulle trillat i skidbacken på en vintersemester, men jag trillar i trappan inomhus... Så typiskt mig, eller vad säger ni?! :P
Här syns lite av mina oerhört snygga byxor, varma och sköna var det också, så nöjd!
Mamma och pappa på toppen! :)
The gang!


Pappa gjorde andra uppmärksamma om att det fanns törboiter i backen! ;)
Stugan var rymlig för oss 14 pers och läget heeelt perfekt! Japp, som det ser ut så bodde vi så gott som I backen! :D

VI drar till fjällen

Morgonstund har guld i mun! Visst att jag är en morgonpigg människa men igår måste jag ha tänkt fel när jag ställde klockan. Gick upp sex och åt frukost och fixade mig, sen när jag är klar är klockan bara 06.59, alltså en och en halv timma kvar till jag börjar skolan, värt! Nu kunde jag sovit lite till... Men men, nu fick jag tid att packa och plugga också ;-)
8.30-10.00 har jag examination. Vi samlas en person från varje studiegrupp, eller barngrupp, tillsammans med kursledare Karin, vår rektor. Det är alltså ett möte om våra påhittade klasser/förskolegrupper, som blir alltmer levande ju mer vi jobbar med dem! Vad examinationen exakt innebär är det ingen som vet, men jag är först ut och får ta det som det kommer och hoppas jag kan svara på frågor och berätta bra om vårt Trollbo till förskola :-)
Efter det ska kommer mamma och bror och hämtar upp mig och vi åker äntligen till Sälen! :-D Ska bli så kul! Nu kan jag släppa skolan helt eftersom vårterminen börjar på måndag så har jag inget som behöver göras i helgen så jag kan få lite semester! :-D Resten av gänget är redan uppe och njuter så ska bli kul att joina dem och stå på ett par skidor igen! Ser speciellt framemot att visa mina, enligt mig, skitsnygga lila termobyxor! :-P
Blir förmodligen ett traditionsenligt åk i min egen backe! ;-P
Trevlig helg! :-)

Nada inspiration

Värt att jag har en blogg egentligen. Händer inte så mycket här alltså! :P Anledningen till att jag skaffade blogg var väl att folk hemhemma skulle kunna hålla kolla på mig sen jag flyttat, typ. Och för att jag tycker det är roligt att skriva. Men jag vet inte alls vad jag ska skriva om. Det plus att jag inte känner att jag har tid, eller rent av glömmer bort när något hänt att "det här var en kul sak som många borde veta som jag kan skriva på bloggen". Vem vill veta om vad jag gör om dagarna liksom?! :P Men sen är ju bloggen en kul grej att ha som minne. Borde kanske skriva dagbok istället! ;) Fast kommentarer är ju kul, *blink, blink* till dig läsare! :D
SÅ! Nu så kom inspirationen! ;) Jag kan berätta om ett nytt träningsspass som jag var på igår, art balance. Det var en blandning mellan yoga, pilates och core ungefär. Man gjorde olika övningar i långsam takt och alltid kontrollerat, vilket gjorde att man verkligen kände vilka muskler som arbetade som t.ex. varenda kota i ryggraden, de sneda magmusklerna, japp, kändes gjorde det! Sen skulle man tänka på andningen hela tiden, vilket jag tror är nyttigt! Testa om ni får möjlighet! Det är nog inte ett pass jag går på varje vecka men då och då för att få känna var man har kroppen och alla delar ;)
Det var allt jag hade att erbjuda för idag! :P Godnatt!

TjugohundraTOLV!

Nytt år, nya möjligheter! 2011 var ett riktigt bra år, på de flesta sätt :) Skolan har rullat på och varit väldigt lärorik, jag har träffat massa nya vänner i samband med att varit fadder för första gången, jag har varit i Norrland, gått på massa på konserter, jobbat och tjänat massa pengar (jag klarar mig fortfarande utan studielån, helt otroligt!) och mycket mer!
2012 kommer nog att bli minst lika bra! :) Jag har mycket att se fram emot! Den resterande terminen av det roliga inriktningsåret, att träna, Sälen, gå på standupshow med Johanna, praktik, festivalerna Pip och Törebodafestivalen, sommaren i övrigt, nollning (?) att fylla 22... ;) Sedan hoppas jag på att utvecklas som människa (som man gör hela tiden men ändå), att människor i min omgivning mår bra, att det är fred på jorden osv ;)
Fyrverkerishow på Sandgrundsudden i Karlstad :-)
Nyår firades i Karlstad, med trerättersmiddag med Sussie, sen hemmafest med litet härligt folk. Vi spelade spel och dansade hela kvällen lång ;) Med ett avbrott då jag och Sussie tog oss in till stan och kollade fyrverkerier, vackert och stämningsfullt när man stod det med massa folk som ropade och skålade! :) Trots att jag aldrig sett så mycket folk i Karlstad som i centrum runt tolvslaget så skötte man sig bättre än i Krp (Kronoparken :P) i alla fall. Vissa människor ska inte hålla på med raketer! De som stannade kvar hade kollat raketer men blivit halvt skjutna på för att idioterna som sköt inte kan sätta fast raketerna på rätt sätt. När de fick en tillsägelse tänkte de mucka - oansvarigt!
Dagen efter vaknade jag och Malin som sov över till ett vitt Krp, jag blev lycklig, men Malin var tvärtom! :P Min lycka försvann när det blev plusgrader och det började regna i stället... Men vi trotsade slasket och gick 5 minuter bort och käkade pizza som så många andra på nyårsdagen ;)
Igår åkte jag tillbaka till Töret igen, men innan hann jag lämna en bok på bibblan, gå på rea där jag sprang på AC i studiegruppen, samt fika med Becca :) I veckan ska jag träffa lite släkt och vänner här hemma, läsa massa böcker, ska på tandläkarbesök, fira Terra och Sara, beställa kläder och en fotokalender, samt bli fri från mitt halsonda! Det är så som planerna ser ut i alla fall! ;)
CIAO!

RSS 2.0