Där och då

Känns gött att ha börjat jobba nu och få lite ordning på dagarna, även om det inte känns som jag jobbar så mycket än. Jag har kört 15.30-21.30 pass både tisdag och onsdag och idag går jag på sommarens första nattpass kl. 15. Om det inte blir några ändringar kommer jag sen vara ledig fram till onsdag efter imorgon, känns nästan för slappt :P Tur att jag börjar jobba på förskolan också vecka 30... ;)

Jag har förresten skapat ett konto på youtube, idallinnea90, så nu ligger lite filmer uppe som jag filmat i veckan som var. Jag kan lova att Thomas Stenström-fans borde kolla in det :) Förutom att en film krånglar med ljudet så lyckdes jag förvånansvärt bra måste jag säga ;)


Drömvecka!

Förra veckan var verkligen så jäkla grym! Jag såg det som en semestervecka, mellan att bara varit hemma och gått rastlös och sommarjobbet som började idag. Jag åkte till Åmål och hälsade på tjejerna där på lördagen den sista juni. På måndag eftermiddag var jag här hemma igen och chillade med kusinerna. På tisdagen åkte jag upp till Karlstad med bilen och tittade till lägenheten, träffade fina Becca, gick på Putte i Parken på onsdagen och torsdag förmiddag, innan jag begav mig hemåt och gick till Törebodafestivalen som äntligen började på kvällen efter tre års väntan! Dagarna fram till lördag kväll då festivalen var slut bara flög iväg! Oj, vad kul det var! Massa folk man inte träffa på länge, nytt folk, fina vänner, massa bra musik och allt som hör till!


En instagramredigerad version av den här bilden, MIN bild, ligger uppe på Thomas Stenströms instagram, och nu även hans hemsida! :D Löjligt glad är jag över att han såg att jag taggade honom i den och har lånat den, men snart får jag nog stämpla den med mitt märke om han ska fortsätta på det här viset ;)


Vacker vän i ett vackert Karlstad! ;)


Min arm på torsdagen!


Mitt sällskap den största delen av festivalen, då vi inte tappade bort varandra ;)


Grymma Maggan!



RSS 2.0