Härliga sommar :)

Jag bara älskar vädret nu, varmt, soligt och underbart. Och en regnskur som svalkar av då och då. Att kunna bada i sjöarna häromkring utan att man måste gå upp efter 3 minuter för att det är kallt. Man kan sitta utomhus till sent på kvällarna. Äta solvarma jordgubbar ifrån landet. Grilla. Jag skulle kunna göra listan väldigt lång men jag nöjer mej med att säga att jag gillar sommaren bäst av alla årstider.

Eftersom jag har ett så bra sommarjobb där jag inte jobbar hela dagarna gör att jag kan njuta av solstrålarna ganska ofta när jag är ledig. Blir jag brunare för det? Nej. Inte mycket. MEN, något som skulle vara ännu bättre skulle vara om jag och mina tre bästa vänner kunde vara lediga lite mer lika så vi kunde hitta på allt som vi hade planerat tillsammans den här sommaren. Men våra arbetsgivare tänker inte på det, vilket jag tycker de kunde göra. :P

Fick antagningsbeskedet i måndags. Jag ska börja på Karlstads universitet i höst och plugga till förskollärare. :D Så nu är bostadssökandet i full gång och jag har en lägenhet på G, får se om den duger åt mej när jag ska kika på den i helgen.
Jag tycker det ska bli jättekul i höst. Jag trodde aldrig jag skulle säga det men jag ser fram emot att lära mig saker igen, samt att träffa nya människor och leva livet som student!

Men innan dess ska jag tjäna mera pengar, både som personlig assistent och som brevbärare. Jag ska nämligen lära mig att köra 34/35, där jag själv bor, så nu kan jag äntligen skojja lite med grannarna, lägga posten i fel låda osv, hähä :P

Nu väntar kakorna i ugnen på mej!

Soliga hälsningar

Ida

RSS 2.0