Update!

Jag märker att jag inte är toppenbra på att uppdatera bloggen, så jag ska kompensera det med att berätta vad som har hänt sen sist.

5/6 även Johannas birthday. Jag, Sara och Terra kidnappade vår vän som bekant och tog henne till systemet på förmiddagen. På kvällen var det kalas i Valkeberg med ännu fler folk, god mat och studsmattehoppning med den yngsta deltagaren :) Senare åkte jag, Johanna, Sara, Terra, Madelene, Julia och Ellinor till Olstorp. Där jag och Madelene inte bara blev goda vänner med varandra utan även med baren ;-)

6/6 blev därför en seg dag, som spenderades på stekarstället med Sara :)

7/6 var måndagen då Posten gjorde om sin organisation, Ida is come to the rescue! ;) Jag fick vara extra hjälp under i stort sett hela dagen, och oj, vad snurrigt det var! Jag drömde om gatunamn den natten kan jag säga..

8/6 Jobb på förskolan Kornknarren från 9 till stängning, men innan det fick jag allt var extra hjälp på Posten igen.

9/6 Kidnappning av Johanna, denna gången fick hon klä på sig en hawaii-kjol med tillhörande halsband eftersom vi nu skulle bege oss till solen och värmen! :D Eller iaf värmen i familjen Johanssons bubbelpool ;)

10/6 Postjobb på morgonen och Kornknarren direkt efter det :)

11/6 Självklart Posten på morgonen och sedan blev jag upplockad av Therese R, för en premiärtur med henne som förare, mycket händelserik kan jag säga, men jag kände mej trygg med henne bakom ratten! :D Vi kom till stan och skulle kolla på studenterna på Holmen, och oj, så mycket folk det var. Men mellan grenarna på ett träd såg jag och vinkade till Marie, Terra och Mia xD Och när studenterna kom lyckades vi även hitta alla vi skulle gratta.. Vi såg på kortegen och åkte sedan hem. Nej, jag glömde nästan att jag följde med Hanna in på godislagret vid E20 och vi köpte varsin jättepåse med godis.. Iaf, på eftermiddagen åkte jag ut en sväng till studenten Sara och fick mat och god kladdkaka =) Jag tog med henne och Evelina in till Töreboda där den sistnämnda hoppa ur och istället hämtade vi upp Caroline. Det två skulle på förfest till ett ställe i Mariestad som jag blev guidad till men som jag inte skulle hitta till igen utan kartläsning :S

12/6 Dansläger i Lidköping med Ellinor. Tre danslärare kom till Helens Dansskola och vi fick dansa fyra en-timmas lektioner mellan 9.30 och 14.30. Vi dansade hiphop, ragga, feminine wibe, modernt och afrikanskt. Allt var superkul och jag var inte alls så slut som jag trodde jag skulle vara =) På kvällen blev det filmkväll med Sara och Terra, vi såg The box och Göta Kanal 3. Inte någon kanonfilm någon av dom men om jag måste välja var GK3 bäst av dom för "Boxen" var BARA irriterande.

13/6 dansläger igen, vi dansade även lyrical hiphop den här gången, vilket oxå var en jättehäftig stil! Dock gjorde jag något med knät där.. Jag har aldrig ätit så mkt godis som under de här två dagarna! Det var godispåsen som åkte fram, men även chokladkakor och sura bilar (Ellinors) Godiset är inte uppätet och det kommer inte bli det på ett tag heller har jag bestämt.

14/6 följde med mamma till stugan och agerade målare. Sedan var jag på möte om sommarjobbet och där bjöd de på glass och jordgubbar, mums! :D

Idag ska jag baka och inta stekarstället är det tänkt, och förhoppningsvis ska jag träna lite här hemma, och försöka få med min bror. Kanske kan jag muta både honom och mej själv att ta en godis ur påsen om vi är riktigt duktiga.. ;)


Ha en bra dag! :)

Idag är inte en helt vanlig dag...

... för idag är det Johanna Janssons födelsedag! Och inte vilken födelsedag som helst, hon fyller nämligen 20!!! Systemet here we come, jag tror inte hon anar vad som väntar henne ;)

GRATTIS TILL DEJ - Jag hoppas och tror att du får en toppenbra 20-årsdag!!!








Den sista bilden är från den här förmiddagen när jag, Terra och Sara kidnappade henne och körde henne till stan där hon fick gå runt torget och visa upp sina fina skylt för allt folk. En snäll farbror sa grattis och hon fick ett grattis-tut av självaste polisen ;D
Självklart hängde vi även på låset på Systemet och Johanna premiärhandlade! :D Det blev en mycket lyckad förmiddag (Y) :D

Nu taggar jag inför kvällens kalas och senare utgång till Olstorp och Rydell&Quick, ska bli underbart roligt!!! :D :D :D

RSS 2.0