Good music

När jag ändå är här på bloggen lägger jag upp favoritlåtarna just nu, vem vet när jag hittar hit igen ;)
 
 
 
 
 
Lyssna och njut! :)

I work out

Träningen har jag också kommit igång med, så jäkla gött! Förra veckan testade jag Livskraft gratis 4 ggr eftersom de firade 1 år, med bland annat grymt rolig zumba och obekväm sh'bam-dans då vi skulle "dansa sexigt för den snygga killen". Men idag var det powerstep på KAUIF, roligt och grymt svettigt! Stina och Emma blev inte heller bortskrämda trots jobbig träning så nu är vi ett litet gäng som kan gå och träna ihop! Jag har inga problem med att ta mig till träningslokalen ensam men självklart är det roligare att ha någon att dela upplevlsen med! :D Imorgon hörde jag det ryktas om Friskis, varför bara träna på ett ställe, haha?! ;-)
 
Undra hur länge jag kan hålla i att träna 5 dagar i veckan, som förra veckan :-P Så länge jag tycker det är kul, såklart! För det tycker jag verkligen! En sån kick jag får i träningslokalen, att klara lyfta lite mer vikt, stå hela låten ut i plankan eller göra det svåra alternativet på stepbrädan, utveckling är verkligen motiverande! Att jag mår sjukt bra och är stolt över mig själv gör det inte heller svårt att ta sig tid att träna! :D
 
 
 
 

Helg´mitt i veckan?

Så har man "helg" då. Ibland kan jag hålla med om att livet som student är rätt chill ;-) Resten av veckan ska vi bara fixa inför toddlardagen på måndag. Vi ska hålla stationer i parken utanför uni för små barn som kommer och hälsar på från förskolor i trakten. Det mesta har min grupp planerat redan. Vi ska ha en vattenstation så jag ska ut och leta saker imorgon som vi kan plaska i vattnet med! Letade lite härinne förut och upptäckte hur roligt det är med vatten och olika föremål - flyter den? Sjunker det? Jag hoppas barnen tycker det är lika kul som jag för då har vi lyckats, haha ;-) Men riktig helg är det inte än för på fredag ska jag jobba, roligt värre! :D

Slutet gott allting gott

Igår var spexsittningen och därmed sista aktiviteten på årets grymma nollning över! Två veckor med massa fantastiska människor, gamla, nya och härliga bekantskaper som man umgåtts i stort sett varje kväll i två veckors tid. Snacka om att det kommer bli tomt imorgon eftermiddag när man inte får ett sms från chefsfaddern med tid och plats där vi ska ses... Men man brukar ju komma över det också! ;) Plugg, träning och mys med andra vänner kommer nog att fylla schemat nästan lika bra :)

Hektisk helg men lugn söndagkväll

Vilken helg! Orangefest på Tempel i fredags, vilket innebar mycket intagen alkohol och sjukt varm dans tillsammans med alla andra studenter. Solig (!) brännboll i på lördagen, tänkte vara med och spela men nöjde mig åt att se och heja på, var ju tvungen att låta nollorna spela, säger vi ;) Hem och äta och sova lite, sen vandring med LÄSK från stan till campus från 22-00. Efter det laddade Kamera krew upp med varma mackor och gangnam style-dans innan Last man standing. Från 02-06 var vi vakna, mös till gitarrspel, dansade häcken av oss och puttade på nollorna för att de skulle hålla sig vakna. Vid två idag vaknade jag, rätt utvilad ändå, men med halsont och täppt näsa... Så har inte blivit många knop gjorda. Soffläge med en film på eller kurslitteratur i handen. Och eftersom favvoprogrammet So you think you can dance bytt sändningstid, från tisdag till söndag (vilket jag är väldigt tacksam för då jag inte kan spela in här och jag ofta är upptagen på tisdagar nu) kunde jag njuta av vacker dans tidigare ikväll! :D Programmet var idag tillägnat Mia Michaels, en av det duktigaste koreograferna i serien, som gjort hur många minnesvärda danser som helst! Och idag gjorde paren om 7 av koreografierna, me like!
 
Två av mina favoritkoreografier i SYTYCD historia visades igen ikväll. "Addiction" i ny tappning av Lindsay och Cole.
 
 "Dörrnumret" gjordes också om men där är Katee och Twitch fortfarande oslagbara!
 

RSS 2.0