I hear birds song and singing

Idag var vädret underbart! Soligt och skönt, nästan vårkänsla fast det är slutet av september. Gött! Dagen bjöd på redovisningar i skolan, nu vet jag allt om hur politiska beslut styr skolan och förskolan, typ ;) Efter att ha ätit tillsammans med studiegruppen åkte jag hem och lämnade grejerna och hämtade min långa handlingslapp, tog bussen till stan och sen vidare till Bergvik med Becca. Vi handlade på Coop. Det blev storhandling för mig, slog rekord i hur mycket jag har handlat för tidigare när jag bara handlat mat ;) Men nu ska jag förhoppningsvis inte behöva handla för så stora summor på ett tag. Coop fyllde tydligen år också så det var massa extrapriser och man fick ett paket gratis Brownies i kassan! :D


Trots att jag hade en låååång handlingslapp så glömde jag att ta en vagn = överfull och blytung korg och en Ida som är slut i armarna ;)

Väl hemma var armarna 10 cm längre men hade ju inget pass inbokat så får räkna det som dagens träning ;) I eftermiddag kom jag på riktigt igång med det  avslutande arbetet i kursen, heja mig! :D Fast det var såklart bara en liten stund, sen höll jag på med annat :P Men jag känner att jag har fått mycket gjort, diskade bort diskberget jag hade, kollat böcker vi ska ha inför nästa kurs osv.

Hoppas på ännu mer motivation imorgon då har vi redovisning först och sen ska jag och Malin hjälpas åt med uppgiften, kan vara skönt att reflektera idéer med någon tror jag! :) Najti!

Back in K-town!

Japp, nu är jag tillbaka i min lägenhet efter att ha sprungit ifrån läskigt sminkade människor i stan på spökvandring, haft thémys med Sara och Johanna, bakat massa gottigt i mammas stora kök (iaf jämfört med mitt eget), kalasat med släkten, åkt buss med stor packning samt försökt att betala med kortet fast jag inte hade pengar på det. En toppenhelg allt som allt! :D

Nu laddar jag inför en rolig och lärorik vecka i skolan! Jag tycker det ska bli spännande att träffa alla klasskompisar igen (veckan känns som tre) och höra om deras upplevelser på praktiken! :) Sedan ska det skrivas en del, redovisningar ska göras och jag hoppas K delar med sig av många fina erfarenheter och kloka saker som vanligt på föreläsningarna! Ja, jag gillar skolan! :)


Fotograf: Mariélle

Nu ska jag sova!

Svårt val

Fick reda på idag att Putte i parken, festivalen som ligger i Karlskoga och som jag hade velat åka på i somras för att de hade många bra artister (Paramore, Ke$ha, Veronica m.fl.), flyttar till Karlstad år 2012! Närmare bestämt Mariebergsskogen! :) Det dumma är att den är 4-7 juli... Törebodafestivalen är ju 5-7 juli! Törets happening som vi väntat på i tre år på och alla som är härifrån besöker! Artisterna brukar också vara görbra! Inte alltid de senaste men grymma artister som passar alla! Samtidigt som PiP säkerligen kommer ha fler, aktuella och bättre artister. Vilken ska jag nu gå på?! Jag bor ju på bägge ställena. Pendla kanske?

http://www.putteiparken.se/ VS http://www.toreboda.com/f2012/

Som ni vill...

Okej... Har blivit tjatad på för att jag uppdaterar för dåligt ;) Några värmlänningar vill visst veta vad jag gör om dagarna när jag nu bor hos familjen i veckan för jag har praktik här. Jag är på ett nytt ställe den här gången, en förskoleavdelning där barnen är 3-4 år. Jag trivs jättebra redan så det är synd att det är sista dagen imorgon! Tur att jag får komma tillbaka senare i höst för en längre VFU-period! :D

Annars när jag har varit här så har jag åkt tåg till Götet för att kolla in Håkan Liseberg! :D Före det så fick Becca och Kristin med mig att åka Balder en gång! Var så många år sen jag åkte den senast så var lite skraj inför det först. Och ännu mer skraj blev jag när vi var på väg upp i backen och Kristin som varit så tuff innan blev rädd! :S Men sen flöt det på efter backen med 70 graders lutning och jag skrek nog mer än jag någonsin gjort, höll i mig hårt och kunde känna hur rädd jag såg ut när Kristin tittade på mig och skrattade ;) Men en skön känsla efteråt att jag vågade :P Lite läskigt att benen darrade så länge efteråt också men. Jag sammanfattar upplevelsen som härligt läskig! ;)

Håkan var grym såklart, men konserten på Slottskogsvallen i juni slog den inte :) Bilder kommer upp när jag är vid min dator igen, får låna mammas den här veckan så jag slapp släpa på den :)

I veckan annars har jag tränat på Friskis med Johanna och Ingela. I måndags var ett jättekul pass, massa bra musik, rörelser och mycket kondition :D Igår var en annan instruktör som hade ett kul pass, men mest tack vare hennes fuldans och inte för att det var så roliga eller varierande steg :P Men bra magträning var det i alla fall för den känns det i idag, så gött! :D Och imorgon ska jag äntligen dansa fuego igen, ska bli roooligt! Efter det ska jag gå på spökvandring med Johanna. Kommer bli härligt läskigt, eller...? ;)

Nu håller mamma på och steker kantareller som ska hamna på kvällsmackan! Mumma! :)






RSS 2.0