Inflyttningsfest!

Nu är jag hemma efter en trevlig kväll hos kusinen som hade inflyttningsfest :) Alla andra drog till Statt förutom jag och två till, men jag känner att en förkylning är på G så det blev bäst så här. Hade en jättetrevlig kväll med roligt folk så jag är helnöjd! :D

Annars idag har vi grejat med familjens nya altan. Mina uppgifter har varit att måla, lyfta brädor och agera sjuksköterska ;)

Imorgon åker jag tillbaks till Karlstad igen och då blir det plugg inför quizen på måndag. Är inte så nervös för den faktiskt. Men man vet ju inte vad det blir för frågor, känns bra att det är alternativ så man kan gissa om man inte är säker på en fråga.

Jag längtar så efter Veronica Maggios skiva, tills slutet av april kommer jag nog ha lyssnat sönder den här låten, så bra!
http://www.youtube.com/watch?v=XpnnhTfpBaE

See ya!

(Hon vill ha) puls

Vädret är underbart! Soligt, hur varmt som helst är det i min soffa ;) Jo, för ute har jag inte varit sen jag kom hem från skolan tyvärr, men det är inte helt fel att sitta i min soffa och plugga när solen värmer nacken och man nästan kan låtsas att man är i ett varmt land! ;) Jag arbetar mig igenom PES, ju mer jag läser, ju mer kommer jag in i engelskan så det är nästan lite kul ibland :) Kanske börjar jag prata engelska också snart?!

Dagens i-landsproblem: Föreläsningen idag hade vi i "Ägget". En sal som "svävar" i luften och är formad som ett ägg. Minus var att vi hade bara stolar att sitta på utan bord framför, så man fick ha blocket i knät och skriva. Kan väl läsa typ hälften av det jag skrev. Jobbigt...

Om en stund ska jag ge upp plugget för idag och äntligen bege mig ut i solskenet och gå bort till KAUif för att starta upp veckan med ett härligt pulspass! :)

Vårkonsert

Jag kom tillbaka till Karlstad i eftermiddags, gick hem, packade upp lite smått, käkade och gick till Universitetet. Där mötte jag upp Erika eftersom vi skulle kolla på vårkonsert. Lina från nollningsgruppen är med i ena kören och hade fixat bästa platserna till oss längst fram i mitten på balkongen :) Starboys, körerna CMB och Söt likör var det som stod för underhållningen. Och underhållning var det! Att "Pölsa" och "Micke 13" (ja, de är med i Starboys) är roliga visste jag innan men att de kunde sjunga var en rolig surprise! De gjorde om "Highway to hell" till en svängig dänga och "Bad romance" var på svenska och handlade om kärleken till badkar ;) Bland annat!


Tjejerna sjunger "Here comes the sun"


"Heaven's on fire" med Starboys


"The Banana Splitz"! ;)

Nu ska jag göra i ordning här i mitt lilla krypin, lägga grejerna på rätt plats och städa lite. Sen får det nog bli tv-kväll :)

Saturday night

Oh yeah, det är lördag kväll och jag sitter och pluggar! Hade en tidsplanering att läsa färdigt de två kapitel som ska läsas den här veckan innan jag åker tillbaka till Karlstad imorgon vid ett. Och idag fick jag besök av halva släkten vilket var himla trevligt så då fick det bli såhär. Men det känns bra, börjar komma in mer och mer i min bok (telefonkatalog?) på engelska och tycker att den andra boken om Plan B verkar ha mycket bra tankar inför framtiden. Kursen vi läser handlar om hållbar utveckling. Både intressant och skrämmande fakta har jag fått veta den senaste veckan. Men så är det, på tiden att vi börjar tänka på och ändra på vårt sätt att leva för att göra det bra för våra barn, barnbarn och barnbarns barn osv.

I veckan har jag haft tre föreläsningar, tränat, pluggat, tvättat, åkt hem, jobbat och bäst av allt träffat bästa Johanna hela två gånger! :) Blev fredagsmys hos henne igår med hembakad pizza (även kallad snabbmat) Så ska det låta, Big Brother samt massa prat och skratt! <3


Augusti 2009, Johanna och jag!

Imorgon ska jag läsa färdigt PES och träna lite quiz, fara till Värmland och gå på vårkonsert. Men nu ska jag njuta av en ledig, lugn lördagskväll med familjen, go mat, godis och tv.

Ha det gött!

RSS 2.0