Spontant

Slänger in den här gamla godingen med duktigaste Thomas... Vore så grymt att se honom igen! :D Och antagligen kommer jag och Johanna göra det imorgon!!! AAAAAAH! Han spelar i Uddevalla och när jag sa det till henne igår, och Johanna bara, "Men seriöst, vi gör det!". Varför inte göra det bästa av jullovet när man ändå har ett?! :D 
 

Christmas!

Mitt julfirande var hur trevligt som helst! :) Julafton var med släkten, vi åt god mat, tomten kom med julklappar, gröt med tillhörande rim och en herrans massa spelande med kusinerna :) På juldagen var det utgång i vanlig ordning med tjejerna och dans och gamla återseenden på Statt :) Vi var hemma i Himmelriket vid fyratiden, somnade åt sen mysfrukost innan jag skulle iväg till mormor och morfar för palt på annandagen! :) 
 

Kusinerna åkte pulka på julaftonsförmiddagen, superkul och mysigt! :D
 
Tomten kom! :D
Årets julklappsskörd :)
Juldagen på Statt med bla de här glitterpinglorna! :D
 
Palt på annandagen, mums! :D
 
2012 års jul var med andra ord väldigt lyckad enligt mig, även om alla jular är supermysiga! :)
 
 

God Jul!

God Jul alla glada!

Hoppas ni får en mysig julafton!


"Jullov"!

Idag gjorde vi det sista på temagestaltningen som ska redovisas när vi kommer tillbaka den 7-8 januari, vilket innebär att jag har jullov från uni! :D Känns gött!

Nu anländer snart onsdagsklubben och vi har vårt sista häng på vem vet när?! Jorden går ju eventuellt under på fredag... Men vi ska dela ut lite julklappsspel så förhoppningsvis blir det inte så deppigt ändå ;)

En morgondag i Götet

Jaha, så var Musikhjälpen slut för den här gången. Vad ska man nu se/lyssna på på TV/radio?! :( Har gått igenom klipp som jag missat så nu är det väl bara att kolla igen då - abstinens much?! ;)

Imorgon kommer jag nog inte sakna det så mycket för då kommer jag ha sällskap hela tiden då jag åker till Götet med Julia på morgonen, vi går i lite affärer och möter upp Johanna när hon slutat plugget :) Så ska vi käka och sen gå på Jul på Liseberg! :D Det är första gången jag är där och jag längtar jättemycket! Tror att det kommer va supermysigt att glida runt där bland i de fina miljöerna på Liseberg :) Så nu ska jag sova, om jag kan, so excited! ;D

Musikhjälpen 2012

Ikväll gick Kodjo, Jason och Gina in i en glasbur i Göteborg och hela veckan är de instängda där för att sända radio/TV och samla in pengar till barn i slummen för att de ska få rent vatten. Varje minut dör mer än ett barn till följd av förorenat vatten, SJUKT! Vi är så bortskämda här hemma som bara tar rent vatten förgivet. På många ställen i världen lever människor i en helt annan tillvaro som är omöjlig att förstå.

Så lyssna på Musikhjälpen, önska en bra låt och verka för barns rätt till rent vatten!

http://sverigesradio.se/sida/default.aspx?programid=3946

Festligt

Framkallade julstämning med mysig julmarknad i Mariebergskogen, julklappsletande på stan, dans runt julgranen med fina människor på Rumpan Bar osv. Av LÄSK:s egna jultomte fick jag till och med årets första julklapp - en slimehand! ;)

Det blev en hyfsat tidig hemgång efter en lång kväll med skratt och dans och Emma och Tommy hängde med hem till mig och åt rostebröd ;)

Idag ska vi käka hamburgare och se på Modig!

Juligt värre!

Dagen startade med frukost framför julkalendern, nu ska jag iväg på julmarknad i ett snöigt Mariebergsskogen och ikväll är det julfest med LÄSK! En lördag i sann julanda med andra ord :) Mysigt!


Klant!

Blir så trött på mig själv ibland! I tisdags hade jag och Emma vart ute och åkt bil och skulle sätta på den här frostfilten på framrutan. Jag trodde jag höll filten bra och skulle stänga dörren så den fastnade men när dörren smälldes igen, försvann känseln i min tumme. Japp, den hade blivit fastklämd! :S Just när det hände kändes det inte så mycket men när jag kom hem pulserade det som aset och fortsatte göra det tills idag!! Det pulserar fortfarande och göra svinont om jag nuddar vid något men det är helt klart bättre, som tur är :D Men känner mig ändå smått funktionshindrad, sätta upp håret blir inte snyggt, och diska tar dubbelt så lång tid osv. Störande! :P Men idag har jag bara tagit det lugnt, gött att kunna göra det med gott samvete ;)
Tummen upp för mig som inte behöver nagellack! ;)
 

Vinter-firarhelg!

Sådär. Min firarhelg var jättebra! Det började med fest på torsdag med Karlstadvänner. Paket, skratt, lekar, Tequila och massa dans på Tempel :D På fredagen åkte jag och Carro till Västergötland, utan tvekaietn var vi segast på bussen ;) På kvällen var det återseende med 7 vänner från gymnasiet som kom på trevlig middag med vin och massa prat och skratt! :D Det blev en väldigt tidig kväll, vilket var riktigt skönt faktiskt :P Märks att man börjar bli till åren, haha! 
 
Födelsedagen startade med frukost framför julkalendern, sen sång och paket av familjen :) Dagen till ära hade marken blivit täckt av pudersnö och flingorna dalade ner, en perfekt present från vädergudarna, jag tycker det är väldigt mysigt med snö! :D Jag och mamma var på vinterpromenad med hundarna och sen var kusinen hos mig och vi var ute och roade oss med hundarna i snön ;)
 
Härlig vinterpromenad :)
 
Mina fina pälsbollar :)
 
Ebba gör snöängel :)
 
Såhär fin gjorde kusinen altanen på min födelsedag :D
 
På kvällen kom släkten och jag fick mer presenter och kramar :D Är supernöjd med hela helgen! Och numera är jag 22! :D
 

RSS 2.0