En vecka kvar

Tänk om en vecka framåt i tiden i detta nu står jag och Sussie och njuter av Thomas Stenströms ljuva stämma på ett mysigt Båten, kommer bli sååå bra!


Kräfta

Oj, vilken varm dag det blev, har fått fina röda axlar idag. Samma hände igår. Vad hände med "jag är så duktig som smörjer in mig" som jag var förra få dagarna när solen var framme. Får börja med det imorgon igen. Då ska det visst bli fint väder igen. Man får ta vara på de får dagar som blir varma verkar det som nu. Imorgon ska jag hänga i stan ett tag. Jag till optikern på synundersökning och så har mamma lovat att jag ska få nya glasögon (A) De jag har är många år gamla, för små och helt krokiga för de blivit suttna på... :P Välbehövligt, men eftersom jag mest använt linser har jag inte tyckt det behövts. Men förhoppningsvis börjar jag använda glasisar mer om jag har ett par jag gillar vilket vore bra för ögonen eftersom jag inte ska ha dem riktigt så mycket som jag har dem.

Sen får jag finbesök för Sussie kommer hit till landet och firar midsommar med mig :D Tur hon ställer upp när alla andra jobbar vilket jag inte gör för en gångs skull. Blir första midsommaraftonen som jag firar på fyra år, mindre pengar men mer kul kommer det bli! :D

Nu ska jag lägga mig och hoppas att inte brännan är för jobbig utan att jag somnar gott... Natti!


Lycka!

 
Vet inte om det blev rätt eller på ett annat sätt nu men tänkte lägga in länken till Thomas Stenströms debutalbum "Nåt annat, nån annanstans" som släpptes idag, ÄNTLIGEN! Och efter att ha lyssnat på alla låtarna några gånger är det precis så bra som jag trodde! SOMMARFEELINGS! Den fjärde och sjätte juli ses vi Thomas! :D :D :D <3

Student 2012

Lovade ju bilder nu när jag fått in dem på datorn. Här kommer några från studenten i fredags. Min kusin Martin gick ur elprogrammet och jobbar sin första dag idag - välkommen till verkligheten ;)


Studenten med familj posar på Holmen! :)


Det blev kaos när studentkortegen och ambulansen skulle fram samtidigt som fulla cyklande utkastare och vanlig trafik runt gatorna i hamnen. För er som inte känner igen ordet utkastare så är det en tradition som enligt min vetskap bara finns i Mariestad. Det är tvåorna som klär ut sig som de på bilden och cyklar och tjoar och sjunger för att göra det extra festligt för studenterna. Sen cyklar man hem till studenter och sjunger, hissar och firar dem och blir ofta bjudna på lite för mycket alkoholhaltig dryck. Men en sjukt kul tradition, i alla fall för de som är det! Kan vara störande för andra med som inte druckit när folk i tights och nätstrumpbyxor blåser en i örat med en minivuvuzela ;) Tänk, för fyra år sen cyklade jag och Johanna omkring på en rosa tandemcykel i nätstrumpbyxor, strumpeband, frack och hög hatt! Vilka minnen! :D


Fin släkt jag har <3


Efter kortegen åkte vi hem och blev bjudna på god mat av moster med familj.


Efter ett tag byttes den lugna släktmiddagen ut till en högljudd studentfest då det yngre festsugna kompisgänget kom och ville fira Martin. Jag visste inte riktigt var jag platsade så jag vandrade fram och tillbaka mellan vardagsrummet och altanen :P På bilden sveper Martin en Xider, tuff kusin jag har ;)


Några utkastare kom och sjöng sånger och hissade Martin. Tur att tjejerna var starka och Martin så lätt ;) Vi var nog många som tvekade på om det skulle gå! :P

Jag hade en riktigt kul dag/kväll och det verkade som Martin trivdes rätt bra han med! ;)

BusBella

Det gick inte så bra för Sverige igår, vi får väl hoppas de lyckas bättre mot de andra två lagen som ska vara ännu bättre... Men verkar ju vara underdogsens EM så kan ju hoppas på att mirakel sker på fredag :) Dagen startade med en promenix med hundarna och nu fixar jag bara vid datorn. Den känns fortfarande väldigt bra! :D
Ikväll blir det att träna puls utomhus med Friskis om vädret tillåter, men ser ut att blir upphåll i alla fall.

Bjuder på två av alla roliga bilder som finns på Bella. Hon är så himla rolig hela tiden! :P När jag busade med henne i trädgården häromdagen, jag kastar en boll, hon jagar den, tar den och bär iväg med den i munnen så att jag inte ska kunna ta den. Hon tycker hon är jättesmart och gömmer sig i den här rabatten och tror att jag inte ska nå henne, så ser hon helt oskydig ut, så knäpp är hon! :P


Eftersom vi har en grind vid uppfarten så hundarna ska kunna gå lösa på hela framsidan och hundarna ofta är ute när man kommer med bilen så har min bror kommit på att de kan hoppa in i bilen så man inte riskerar att köra på dem när man ska in i garaget. Det resulterade i den här synen när jag öppnat grinden och skulle sätta mig i bilen en dag, haha!


Bella ger en många skratt om dagen alltså! ;) <3


Lycka!

Nu är jag med fungerande dator! Åh, vad underbart det är att kunna se på filmklipp, chatta och köra Spotify utan att datorn slocknar! :D Den här orkar till och med att ha igång alla de programmen SAMTIDIGT! Så det är med ren och skär glädje jag bytte ut min gamla dator och köpte en ny för lite av det jag fick tillbaka på skatten. Japp, de pengarna kom väldigt lägligt! ;) En HP blev det. Min datorexpert till bror hjälpte mig att kolla ut en igår och samma modell föreslog mannen vi fick hjälp av på Siba, så känns som att jag valt rätt dator ;)

Nu har jag lyckats få in bilder också så kan bli några upplagda här senare om jag tröttnar på fotbollen. Har redan tröttnat de två dagar det har gått och familjen velat se på det, men nu är det ju Sverige så måste ge det en chans ;)

Heja Sverige!

SOMMARLOV

Äntligen är de två texterna färdigskrivna och inlämnade! Sommarlov! Bjuder på en passande låt ;)    

Detta har hänt

Jag blev till slut klar med arbetet, eller klart för opponering i alla fall. På torsdagen tränade jag sista passet på KAUIF för terminen, gick på klassens sista fest innan vi delas upp i förskollärare och grundskollärare till hösten och några av oss gick ut och dansade på Tempels sista studenttorsdag innan sommaren! Känns som att mycket tar slut nu? Sorgligt!
I lördags firades världens bästa Johanna och vi dansade till rockabilly på Olstorp, var galet roligt som väntat!
I tisdags hade vi sista seminariet som kändes bra och var riktigt trevligt! Nästan hela studiegruppen avslutade med en fika på samma ställe där vi startade i höstas, utan att vi var medvetna om det när sittplatsen valdes :P De blev många kramar och avsked med fina vänner, kommer sakna alla under sommaren, men träffar förhoppningsvis många av dem både under och efter sommaren :)
Efteråt gick jag och Sussie på stan och testade äventyret att gå danspromenad (förklarar mer en annan gång för er som är nyfikna :P) Sen käkade vi Subway, sprang på Gabbi och Malin och tog med dem till Sandgrundsudden och träffade Gladiatorer samt kollade på spexarna i Starboys, underbara är dem! :D
I onsdags sa jag hejdå till lägenheten och Karlstad för ett litet tag, glassade med kusinerna som fjortisarna på Törets torg (vi var lite coolare ;)) och körde maratonzumba, två timmar klarade jag att zumba i sträck, görkul men ack så jobbigt! Idag har jag jobbat på förskolan och kollat på fotboll. Har dock inte blivit nåt pluggat då en jobbig huvudvärk dök upp, men är borta nu så får se om jag kör en sen pluggkväll som i måndags (satt uppe till halv två, inte ALLS likt mig) eller om det blir imorgon förmiddag. Sen måste jag bli klar med de jag ska ändra från opponeringen och skriva klart oppositionstexten. För imorgon ska vi fira kusinen som tar studenten och det ståhejet drar igång vid 14 i stan så då är min deadline, helst lite före så jag hinner fixa mig lite också ;)
Fattar inte att jag alltid måste skriva så långt, men nästa gång kanske jag bara tar med massa bilder för att väga upp texten, har tagit massa bilder med min nya kamera som är till för att visas upp! Kommer förmodligen att bli en del bilder imorgon också!

RSS 2.0