Superlånghelg

Vilken långhelg! Eftersom torsdagen genom att det blev utgång kändes som en lördag och fredagen som en södag, har det känts som en riktigt lång och skön helg! Igår skrev jag klart arbetet klart och lämnade in det, aningen för långt... Jag är inte förvånad! Men nu är jag lite orolig eftersom det skulle vara 1000 ord och jag skrev 1500... :S Tusen ord är faktiskt sjukt lite! :P Särskilt för en sådan som mig som inte kan förklara saker kort... Får se om de påpekar det eller om jag klarar mig (A)

I fredags var en lugn och go dag då jag förutom att plugga var till stan en sväng med grann-Carro och fixade hennes halloween-outfit. Sedan lagade vi tacos och tryckte i oss en halv godispåse från Hemköp, mums! På lördagen var jag med fina tjejer i Mariebergskogen, gick på loppis, såg på fina djur och njöt av solskenet. mys med sandra och senare kristin som fick följa med mig hem, score! idag åt vi sconesfrukost, tog en promenad i solskenet till Välsviken där vi hängde ett bra tag. Jag tänkte från början att vi skulle hinna med 12.07-bussen men vi missade den som gick 13.07, haha! Man kan tydligen fördriva tiden länge i de 5 affärer som finns där, tur att vädret var fint så det inte gjorde något att vi fick gå ;)

Väl hemma hjälpte Kristin mig att hänga upp tavlor, äntligen (!) och sen lagade jag en supergod middag till vad som blev en väldigt mysig söndagsdejt :) En toppenhelg med andra ord!

I Mariebergsskogen. Monika och Stina njuter av solen, Lina njuter nog också även om det inte ser ut så ;) 
En häst som var hungrig och ville smaka på oss ;)
Söta getter!
 
Nu blir det läggdags, skola 9-16 imorgon, hur ska jag orka den långa dagen?! :S Skojja ;) Vi ska ha workshops med bl.a. dans så det kommer bli jättekul! :D

Längta

Saker att se framemot framöver:
  • Förmodligen Norrlandstripp till finis-Mariélle 15-18 nov <3
  • Johan Glans 25 nov :D
  • Melodifestivalen Andra chansen 2 mars :D
  • Håkan Hellström på Slottsskogsvallen 8 juni!!! :D
Massa roligt att se framemot nu i kalla hösten, men nu får det bli att hålla hårt i pengarna och jobba aset av mig så inte får svälta ;) Ikväll har jag i alla fall inte svalt, grann-Carro och jag har lagat tacos och mosat i oss en halv fet godispåse. Jag hade nog inte behövt äta hälften av det jag åt, men det är ju så sjukt gott! Kommer sova gott nu i alla fall :)
 
God natt folket! :)
 
 

"Jag är inte full jag är bara glad"

Idag sov jag ut (självklart inte längre än till 9 :P) efter en sjukt rolig fest och utgång igår! Har träningsvärk i magen efter alla skratt!!! :D Sitter och skrattar för mig själv här när jag tänker tillbaka på allt kul som hände och speciellt alla påhitt och uttryck tequila-drickaren kom med! :P Det bästa var när hen försökte få ut jackan ur garderoben genom att visa spotify för vakterna! xD
Jag höll mig borta från Tequila så mår hyfsat bra idag, sitter och pluggar och vill bara ha arbetet klart så jag kan ta helg, men vi får väl se när jag lyckas med det ;)

En go helg!

Så var helgen snart till ända. Hade besök av Julia från i fredags kväll och vid halv fem idag åkte hon hem, riktigt kul :) I fredags var fredagsmyset givet, Kristin kom och vi lagade kycklingpaj och såg på Xfactor. Igår gick vi på stan på dagen och festade på kvällen. En sjukt rolig kväll med popcornskjutande, gangnam style och skrattattacker innan vi drog ut och skakade rumporna och gjorde snabbvisit i ett VIP-bås på Tempel ;) Idag vaknade vi hyfsat pigga och efter en sen frukost tog vi en uppfriskande promenad till Lager157 med Emma och Tommy. Jag har shoppat ovanligt mycket för att vara jag den här helgen. Nu får det bli att hålla i pengarna ett tag, särskilt när det pinsamma ögonblicket kommer när man står i kassan och köpet ej medges. Tur att jag hade kontanter :P Brukar va noga att ha pengar på kontot men inte idag tydligen...
 
Efter att ha smakat Johannas chai latte, har jag längtat efter en egen och i lördags skedde det, mums! 
 
Enda bilden från lördagens fest, tror att tjejerna försöker gestalta gangnam style ;)
 
Den här mysiga tröjan från Lager157 var bara ett av mina inköp i helgen, och nej, posen är inte naturlig eller bekväm, ville bara att mönstret skulle synas så mycket som möjligt ;) 
 
Nu har jag städat efter Julia och försöker plugga. Hade kunnat göra det imorgon för hade inte blivit bokad för jobb tidigare idag, men nu är det tydligen någon som är sjuk så jag ska vara vikarie. Och inte på vilket ställe som helst, utan på en förskola i Vålberg, som ligger en bit utanför Karlstad. Vet inte var det ligger men har lyckats hitta bussar jag kan åka med, så får hoppas de kommer i tid så de både leder mig rätt och att jag är där i tid. Det ska bli spännande! :)
 
Ha en fortsatt bra söndagkväll!

Plötslig sunrise

Har varit inne och pluggat hela dagen idag för vädret har ju inte peppat en att gå ut direkt. Tur att jag fick en kort blöt promenad med Malin i regnet tidigare idag för hon skulle få tillbaka sin film i alla fall så jag fått lite frisk luft :P Jag sitter här och pluggar och har den mittersta rullgardinen uppdragen och för en liten stund sen märker jag att det blev jätteljust på två sek! Solen tittar fram! :D Najs det! 
 
Blir i alla fall en lite utevistelse på vägen till KAUIF när jag ska träna powerstep. Såg att min granne får hoppa in och ta det passet och hör honom spela musik nu, så gissar på att han övar på stegen ;) Får se om jag känner igen låtarna sen, haha!
 
Biotips! Kan verkligen rekommendera filmen Ted, såg den igår och skrattade hela filmen igenom! Handlar om en kille vars bästa vän är en levande teddybjörn ;)

Dansa dansa, glänsa glänsa

Hade glömt hur kul det var att ha fler besökare på bloggen än fyra, nu måste jag nog hålla i det här och blogga lite oftare! ;)

Idag hade vi en riktigt rolig föreläsning i skolan, närmare bestämt i salen Ägget. Är alltid lika speciellt att vara i universitetets äggformade svävande sal! :D Att vi sjöng, lekte och blev inspirerade av varandra var pricken över i:et! Efter det lunchade jag med Lina och vi chillade i en soffa lite för länge ;) Nej, det var grymt trevligt och kände att vi inte hade något bråskande plugg att göra så det kändes asbra att bara sitta där och snacka! Är du avundsjuk på mina skoldagar Johanna?! ;)

Jag vill komma igång med uppgiften som ska in nästa vecka, men där ska vi utgå från en händelse med barn man varit med om så plugget blir att leta i minnet efter en sådan :) Sen blir det promenad med Emma och veckans höjdpunkt, JAZZDANS!

Ha en bra kväll för det ska jag ha! :)

Small town girl

Var nyss ute på en kylig höstpromenad och ser nu en bild på en chai latte och får ett akut sug efter en sådan! Vad varmt och gott det skulle vara! Varför finns inte Espresso house i min lilla hemort?! (A)


Lugn lördag

Är och tittar till barndomshemmet i helgen, skönt att träffa familjen och mina favoritvovvar igen! Igår hade jag Johanna på besök och vi lagade trerätters och hade riktigt fredagsmys. Tidigare på kvällen kändes det som att det var 2009 och vi fortfarande gick i gymnasiet när vi gled igenom hålans gator och lyssnade på EMD! :D I love it! <3
Idag har jag promenerat i höstkylan med AnneLinn och BellaBus och snart ska vi iväg till kusinen som fyllt 12 år på kalas. De har jag saknat så kommer bli en toppenkväll tror jag! :)

Love my life!

Jag gillar mitt liv. Jag trivs som fisken i vattnet i solstaden med plugget som just nu är jätteintressant! Det kombinerar jag med jobb på förskolan som kompletterar plugget hur bra som helst då jag får se och uppleva det vi läser om, samt få både positiva och negativa erfarenheter från verksamheten.
På fritiden mår jag bra av träning och promenader i friska luften som ger energi till att både plugga och jobba. Precis som jag får energi av att träffa de fina människor jag kallar för vänner! Ni är bäst! <3


RSS 2.0