En go helg!

Så var helgen snart till ända. Hade besök av Julia från i fredags kväll och vid halv fem idag åkte hon hem, riktigt kul :) I fredags var fredagsmyset givet, Kristin kom och vi lagade kycklingpaj och såg på Xfactor. Igår gick vi på stan på dagen och festade på kvällen. En sjukt rolig kväll med popcornskjutande, gangnam style och skrattattacker innan vi drog ut och skakade rumporna och gjorde snabbvisit i ett VIP-bås på Tempel ;) Idag vaknade vi hyfsat pigga och efter en sen frukost tog vi en uppfriskande promenad till Lager157 med Emma och Tommy. Jag har shoppat ovanligt mycket för att vara jag den här helgen. Nu får det bli att hålla i pengarna ett tag, särskilt när det pinsamma ögonblicket kommer när man står i kassan och köpet ej medges. Tur att jag hade kontanter :P Brukar va noga att ha pengar på kontot men inte idag tydligen...
 
Efter att ha smakat Johannas chai latte, har jag längtat efter en egen och i lördags skedde det, mums! 
 
Enda bilden från lördagens fest, tror att tjejerna försöker gestalta gangnam style ;)
 
Den här mysiga tröjan från Lager157 var bara ett av mina inköp i helgen, och nej, posen är inte naturlig eller bekväm, ville bara att mönstret skulle synas så mycket som möjligt ;) 
 
Nu har jag städat efter Julia och försöker plugga. Hade kunnat göra det imorgon för hade inte blivit bokad för jobb tidigare idag, men nu är det tydligen någon som är sjuk så jag ska vara vikarie. Och inte på vilket ställe som helst, utan på en förskola i Vålberg, som ligger en bit utanför Karlstad. Vet inte var det ligger men har lyckats hitta bussar jag kan åka med, så får hoppas de kommer i tid så de både leder mig rätt och att jag är där i tid. Det ska bli spännande! :)
 
Ha en fortsatt bra söndagkväll!

Kommentarer
Postat av: Becca

Fin tröja! :) Lycka till med jobbet imorgon! :)

Svar: Jag tyckte mönstret va jättefint! Så var den fruktansvärt skön också, ett plus! ;) Tack vännen! :)
Ida

2012-10-21 @ 20:01:33
URL: http://thebecca.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0