23

Så var det måndag igen! Jag hade en riktigt trevlig helg med Julia på besök. I fredags var vi på Lager 157 och på kvällen blev det bio, American pie, som var skojig! ;) I lördags gick vi på stan hela dagen och på kvällen lagade vi god mat och det blev utgång på Ankan efter att Tempel var tråkiga och inte släppte in oss, trots att mamma Emelie var med! Haha! Men Ankan var görkul ändå! :) Jag och en danspartner bevisade att det går att bugga till vilken musik som helst! ;) Det var trångt, men funkade om man bara ville, haha! ;P

Julia ville inte ta av sina solbrillor, haha!

Igår mådde i alla fall jag oförskämt bra, Julia var segare däremot så blev en slappardag deluxe innan hon åkte hem.
Jag lyckades göra mitt livs godaste scones, de bara smälte i munnen, ljuvligt! Hoppas jag lyckas lika bra nästa gång :P

Nu blir det plugg. Får liksom hela klassen, såvitt jag vet i alla fall, göra om åtgärdsprogramuppgiften med hjälp av några kommentarer från läraren. Allt är så otydligt, hade vart lättare om vi fått en mall att skriva utifrån. Men överallt ser mallarna olika ut så det kunde vi inte få. Jaja, bara att göra om och göra rätt! Det lär man sig mer av än om man skulle skrivit rätt första gången! *positivt tänk* Senare ska jag tvätta samt...
... träffa fina Mariélle på stationen! :D <3



Catch up och inneboende

Då har man bott i Karlstad i snart en vecka, och det känns redan som att det hänt massor och att jag varit här mycket längre. Jag vänjer mig väääldigt lätt av att bo själv här alltså! Ett tecken på att man trivs skulle jag tro! :)
Har i alla fall varit en grymt bra vecka, men Vårfest i lördags. Så kul att träffa massa kompisar, både från nollningen och klassen! :) I söndags promenerade jag som vanligt med AnneLinn och Jenny en bra bit för att hämta bilen och bota baksmälla (som nästan var helt obefintlig redan innan för min del ;D) Lagade god mat och efterrätt. På kvällen blev det pizza och filmkväll hos Malin :)
I veckan har jag tränat på KAUIF igen :D Pluggat och varit i skolan och träffat alla klassisar igen :) Igår var Svenska Handikappidrottsförbundet här och föreläste och vi fick prova på femkamp och rullstolsbasket!! Basketen var sketkul, men väldigt svårt i början innan man fått in tekniken! Men sen var det full fart! Mitt lag förlorade men det gjorde inte så mycket, det var görkul ändå! :)
Jag har också träffat den nya fäddergruppen, som förövrigt var supertrevlig, så nollningen kommer med stor sannolikhet bli sjukt kul! :)
Nu har jag skickat in alla uppgifter förutom en, sen har vi "bara" att förbereda ett föräldramöte, kvar i den här kursen. Känns ändå rätt lugnt med tanke på att det är 2 veckor kvar av kursen! :P Men det är väldigt bra för min del! Kommer ha inneboende här i en vecka så då vill man ju inte plugga så mycket! :) Idag kommer Julia och stannar över helgen och om Mariélle får plats i flygplanet kommer hon ner på söndag! :D Så underbart för Mariélle har jag inte träffat sen i somras hos henne i Norrland! Kommer bli grymt kul och skönt att se henne! <3
Så nu är det bäst jag fortsätter fixa och städa på hotell Jakthornsgatan! ;)
Trevlig helg alla!

Discofredag!

Sådär! Då var praktiken över för den här gången och för den här terminen, och nästa år har vi noll veckor VFU, så det gäller att leva på det här lääänge! Men det kommer jag göra, särskilt de sista dagarna då jag verkligen vågat gå ifrån min planering och istället följt barnens tankar och idéer t.ex. i mitt dansprojekt. Den här sista dagen avslutade jag med att ha disco, käka popcorn och ha danstävling, och ja, såklart var ALLA vinnare och fick medaljer som jag knåpade ihop vid 22-tiden igår när jag fick idéen :P Men det lilla slitet var jag glad att jag gjorde. Vilken härlig syn det var att se vad stolta barnen var som gick med sin medalj resterande dagen! :D Kommer sakna dem jättemycket! Förr har jag tyckt det varit jättekul att komma tillbaka till skolan igen, men nu skulle jag hellre vilja stanna kvar på praktiken och följa de idéer barnen fått de senaste dagarna! Jag är så imponerad av dem allihopa för de klarar av så mycket mer än jag trodde innan. Och att jag själv varit flexibel och vågat låta barnen styra vart projekt ska leda. En otroligt kul och lärorik tid har det i alla fall varit! :)
Men min lägenhet ska bli grymt roligt och skönt att återse! Och nu inte bara en natt som förra helgen! Nu ska jag stanna där, och aldrig mer gå ut!! :P Haha! Nej, men ska bli underbart att få ordning en annan stil och se om det blir så bra som jag tänkt mig i huvudet! Spännande! :D
Natti!

Ett fel närmare rätt

Då var jag hemma från Karlstad igen! Inte ens ett dygn var jag där, men sjukt kul var det! :D Först roadtrip med Jenny och AnneLinn i Jnys svarta pärla, mathandling, matlagning, fix och trix, käk med gästerna som tyckte maten var jättegod! Sen fortsatte det med kändisbesök, drickspel, massor av skratt och rallytaxi till Nöjes! Den svenska björnstammen var jättebra live som jag trodde! Men tyvärr gick det alldeles för snabbt över, de hade gärna fått spela alla låtar igen ;)


DSB!



Höj röj på Nöjes! ;)

Idag vaknade vi tidigt och åkte ivåg och käkade frukost på ett frukostställe som Jenny kände till. Jag hade aldrig hört talas om ställen som bara serverar frukost, men så var det här. Hotellfrukostbuffé, mums! En hel del äggröra och prinskorv hamnade i min mage! :)

Sen åkte vi tillbaks hem och fixade och packade sen lämnade vi Värmland redan halv tolv! :P Det var berättelsen om min lyckade och braiga påskafton! :)

LÅåååång fredag!


Röd dag idag, och usch vilket ruskväder den startade med! Och har fortsatt med i och för sig :P I förmiddags när jag åkte och hämtade upp Sara var det värst, i alla fall när vi rullade i väg mot Mariestad! Då var det som att vi åkte norrut till kylan väldigt snabbt. Regnet övergick till snö och det var vitt på åkrarna och bilarna vi mötte! Så blev att köra lugnt. Sara är hemma över påsk och vi tänkte ta en fika i stan och snacka ikapp. Innan fika våldgästade vi Johanna i hennes fullspäckade dagsschema och snicksnackade lite! :) Sedan åkte vi till Café Mumma och såg fram emot någon av deras goda bakelser :) Men till vår besvikelse hade de inte alls öppet från 10 idag som det stod på deras hemsida! Som tur var kunde vi lika gärna snacka över en pizza som en bakelse ;) Men dumt att de skrivit fel... Men ikväll fick vi en ursäkt på FB, men den vet jag inte om vi godtar - en gratis fika så skulle vi definitivt vara kvitt! ;)

I eftermiddags promenerade jag med Bella i snöandet och fick henne att tricksa lite. Gå eller hoppa upp på höga saker, gå balans o.s.v. där det går. Tyvärr så råkade jag få henne att tappa balansen på en grej... Taskig matte! Väl hemma fick jag kompensera det med att leka järnet med henne i trädgården! ;)


Min goding! <3 (Bilden är tagen igår, därav solen)

Sen har jag käkat tacos med familjen, sett på Let's dance och Snabba cash. Nu blir det att sova. Imorgon väntar påskfirande i Karlstad med ett härligt gäng vänner och konsert med Den svenska björnstammen! :D Längtar!!!


Jag bjuder på en bild av min påskgåva från mamma, i kuvertet låg 3 Trisslotter varav vinst på 2! Samma utdelning hade pappa på sin fast hann vann 100 och jag 125, görkul! :D

Glad påsk alla fina!

Göteborg

Eftersom jag har påsklov/skrivvecka passade jag och Johanna på att åka till Götet för vårshopping och YH-mässa. När vi kom dit hittade vi ett mysigt och ett ganska lugnt café i Nordstan som hade allt! Om jag inte minns fel hette det Festival! Måste i alla fall besökas igen! :) Där åt vi gott och var sen redo för lite shopping. Jag köpte en superskön och snygg tröja och en randig T-shirt på Rut m.fl. ett linne på HM, samt ett överkast och ljuslyktor som ska matcha den nya stilen i min lägenhet! :)

Så var vi på mässa på ett nybyggt och otroligt fint hotell! Bara toaletterna gjorde oss fascinerade! xD Och inredningen, fåtöljerna, diamantreceptionen, postlådorna och postbilen på väggen! Ja, ni hör ju, värt att besöka! Clarion hotel Post.


Ni ser ju bara utsidan! Guuuld! Kan ju inte börja bättre! ;)


"You look great! Keep moving! Nothing to see here!" Dörrarna som stannade när vi var inne undra om någon hade problem med att läsa texten...

Flowers and stripes

Den här veckan har jag skrivvecka, det betyder att jag ska skriva typ klart mina VFU-uppgifter för att kunna diskutera och komplettera dem nästa vecka då jag gör den sista veckan. Eftersom jag skrivit en del tidigare så måste jag inte skriva heeela tiden ;) Så i förmiddags har jag varit med mamma och valt ut tapeter till mitt rum. Fast egentligen ska jag ju inte bo där så mycket till så jag tyckte att mamma också fick säga sitt... ;) Men vi valde en beige tapet med rosa blommor på som var lite skiftande - GÖRSNYGG! När Marcus och föräldrarna har tapetserat om sina rum har det blivit mörka väggar. Men mitt rum kommer bli riktigt ljust och fräscht! :)

Efter det åkte vi till tygaffären i Moholm där hon har hur mycket snyggt som helst! Mycket snyggt och mycket dyrt - som det ska va :P Då köpte jag gardiner och matchande kuddar till min lägenhet. De är ljusa med ränder i beige, blå och vit. Jag vill ha som ett marint tema i min inredning så får fär mig att det passar bra med allt annat jag ska göra. Har fått massa inspiration på sistone när jag varit hemma hos kompisar och sett hur fint de har det när allt blir enhetligt. Därför ska jag göra ett försök med det också! :)
Kanske blir det lite såna grejer införskaffade imorgon när jag och Johanna åker till Götet för vårshopping och YH-mässa! :) Nu blir det mat, plugg och träning resten av dagen :)

RSS 2.0