All I need is a time machine

Den här veckan började nya kursen och den verkar riktigt intressant! :-) Mycket böcker att läsa men jag känner att jag är med i tidsplaneringen än så länge. Ska läsa färdigt det som behövs imorgon och på måndag. Där emellan blir det feeeest! Imorgon kväll spelar självaste Oskar Linnros på Nöjes, wohoo! Som grädde på moset äger förfesten rum hos två av faddrarna och med resten av nollningsgruppen! Ska bli så kul att träffa alla härliga människor igen! :D
På lördag antar jag att jag inte gör så mycket innan Johanna kommer på besök på kvällen <3 ;-) Vi ska till Nöjes (återigen) och se Crashdiet (inte Körslaget som Erika trodde först xD) Innan det ska vi på en gammal klasskompis inflyttningsfest :-)
Kommer bli en toppenhelg tror jag!

Nu slår jag mej ner i soffan med en film, Ugly truth! :D


Torsdagsutgång!

Igår firade jag med Sussie, Erika och Ulrika att vi klarat vår första termin på Karlstad Universitet! :-) Det känns riktigt bra. Vi var här innan och provade mina übersnygga shotglas för första gången. Nu vet jag var de ska stå för att inte välta när man fyller på... ;-) Vi drog till Ankan och träffade en tjej i vår klass plus en i nollningsgruppen. Annars var större delen av besökarna utbytesstudenter som i väntan på bussen hem skrek på alla att de skulle ha "AAAFTERPARTYY!" Vi följde inte med utan åkte efter ett besök på BK hem och sov. En toppenkväll förutom att DJ:n på Ankan var usel. Jag ville höra lite schlager men det enda svenska han spelade var "Gubben i lådan" som han förstörde totalt med sin remix. Inte okej!

Det känns som söndag idag. Men helgen är ju inte över än på länge! Dock så blir det en lugn sådan. Men nästa helg blir andra bullar! Längtar! :-D

Ha en härlig helg allesammans! :-)


Solens stad!

Vädret är underbart här i Karlstad! Ville bara göra er därhemma lite avundsjuka! ;-)

Nu ska jag sätta mig på min soliga balkong, temperaturen visar nämligen att det är 19 grader! :D Haha!

Tiden går fort när man har roligt!

Tjolahopp!


Idag har jag varit duktig och dammsugit och skurat min lilla lägenhet. Det går rätt snabbt när jag väl bestämmer mig för att göra det! ;-)
Så har jag diskat och förberett mig inför examinationsseminariet imorgon. Det är sista grejen vi gör i kursen, sedan är det bara att vänta på betyg för att sen kunna lämna den här kursen bakom mig. En termin har nu gått. Första terminen på universitetet avklarad! Helt galet vad tiden går! :-)
Nästa vecka börjar vårterminen med en kurs som heter Lärande och kunskapsbildning. Så torsdag och fredag är tänkt att jag ska fixa böckerna som behövs och börja läsa.

Nu ska jag göra mig i ordning för att käka lunch med girlsen i stan! :D <3

Ciao!

Vi faller så fort vi reser oss upp

Idag gick jag upp vid åtta-tiden. Åt frukost och skrev lite på uppgiften ska vara inne på söndag. Har skrivit lite varje dag, med betoning på lite. Ägnar jag en längre tid åt det blir jag säkert klar fort. Får se om jag hinner med det imorgon..
Sedan åkte jag, mamma och bror till farmor och fikade. Där var även kusin och faster. Trevligt! :) Efteråt åkte vi till färghandeln och skulle välja tapet till brors rum. Bara för att det var trettondagsafton stängde färgaffären 12. Vi var där tio minuter i. Men eftersom jag hittade en snygg fondtapet direkt och bror gillade den så det gick fort ;) Åkte även en sväng till garaget med delar till pappa och handlade lite efter det. Vi köpte med baguetter till lunch. Valvets kycklingbaguetter <3
Sen hängde jag med min bästa vän i hennes lägenhet i ett par timmar, mys! :D <3 Förutom snöraset då.. Hon bor högst upp i ett hus och har takfönster, då och då rasade det ner för dem när vi satt där och jag hoppade till varje gång! :P
Jag kom precis lagom hem till att tacosen var färdig, snacka om lyx! ;) Jag lånade en film av bästa vän som jag och mamma kikade på (bror satte sig vid datorn och pappa somnade :P) Det var PS. I love you vi såg och den var lika bra som första gången jag såg den :)
Sedan började hockeyn och jag trodde det skulle gå bra för Sverige ett tag men när de låg under med två mål och det bara var några minuter kvar kändes det rätt kört.. Men jag har kollat på hockey med familjen de senaste dagarna och det är ganska kul :) Så jag hoppas någon i Karlstad vill gå med mej och se en match innan säsongen är slut :) Kan ju inte bo i Karlstad och inte sett FBK spela, det känns lite fel.. ;)

Nu = Sleepytime!


Uppe med tuppen!

Åh, vilken bra dag det blev idag! :D

Kl. 7.00 vaknade jag av att telefonen ringde och de undrade om jag ville komma och jobba på förskolan! Jag kände mej pigg som en mört direkt och hade ingen känning av varken feber eller förkylning så jag sa självklart: ja! Som jag har saknat den arbetsplatsen och barnen! Jag var där och vickade av och till efter att jag tog studenten och gjorde det tills dagarna innan midsommar förra året. Under den tiden fick jag chansen att prova på vilken ålder på barnen jag helst vill arbeta med eftersom de har flera olika avdelningar med alltifrån 1-5-åringar och jag jobbade på alla avdelningarna. Men jag tycker verkligen att alla barn är lika roliga och intressanta att vara med, på olika sätt. De små blir jag fascinerad av, hur mycket de egentligen kan göra och de stora förvånar mig ofta i det sociala. Deras glädje, lekfullhet och fantasi smittar av sig något otroligt på mig. Jag ser framemot att komma ut i arbetslivet! Tre år, come on! :P
Nu när jag har varit i Karlstad har jag verkligen saknat barnen och de härliga kollegorna så det var jätteroligt att vara tillbaka för en dag! :)

Nu ska jag göra nästa jobb - plugg. Håkan Hellström gör mej sällskap och pushar på i arbetet ;)

- Man måste dö några gånger innan man kan leva


Tandis!

Jag vaknade idag med värsta nästäppan.. Jag gillar inte att vara sjuk. Särskilt när jag inte orkar göra så mycket, eftersom jag när jag blir förkyld ofta får en känsla i kroppen som liknar feber (fast jag troligtvis inte har det) Då blir jag jätteslö och vill helst bara vila och sitta framför tv:n :P Men det gick inte hela dagen idag eftersom jag hade tid hos tandregleringen i Skövde på eftermiddagen. Jag skulle egentligen dit redan i höstas på slutkontroll men då var jag i Karlstad så nu fick de allt fixa en tid åt mej på jullovet, så att jag slipper åka dit mer ;) Jag har ju ingen tandställning kvar, bara en tråd bakom tänderna däruppe, som ska sitta i fem år efter eller vad det är. Men de tittade lite i munnen och sedan tog de bort en del av tråden. Så jag har tråd bakom framtänderna och de bredvid. Så nu ska jag dit igen om ett år.. Men det får väl funka! :P

Ikväll har jag bara slappat (och sovit) framför tvn, såg när Småkronorna till slut förlorade mot ryssarna efter straffar.. Trist men nu får vi hoppas på bronset istället! :)

Godnajti!

Tvåtusenelva

Tänkte jag ska berätta lite om nyårsafton innan jag går in på vad jag gjort idag ;) I fredags hade jag och flickorna finmiddag hos mig först, med trerätters baklängesmiddag, men en del vin och några supergoda drinkar. Sen åkte vi till en bygdegård ute på landet där mina kusiner och deras vänner hade fest. Det var mycket blandat folk, unga som gamla, dretfulla som nyktra. Ett bra slut på året tyckte jag iaf att det var :)
Dagen efter var en seeeg dag med mycket tv-tittande för min del. Har dragit på mig en förkylning oxå. Bra start på året :/ Men idag trotsade jag förkylningen och åkte skidor i Stenkällegårdens fina backar med familjen. Det var superbra väder, bara ett par minus, ingen blåst och solen var framme, men den var bakom berget så det var ljust och fint och fast man slapp få den i ögonen. (Y)

Nu Morden i Midsomer! Go kväll! :)

RSS 2.0