Happyface!

Jag skrev klart slutrapporten för den här kursen i förmiddags och kände mig supernöjd med den! :) Jag känner att jag blir säkrare och säkrare på att skriva uppsatser på universitetsvis. Vore väl konstigt annars, eftersom vi skriver något i varje kurs som ska källhänvisas, beskrivas, diskuteras och allt vad det heter! :P Sedan gjorde jag typ ingenting vettigt mer än att äta förrän det var dags att dra sig bort mot uni för att gå på LÄSK-möte. Vi utsåg höstens nollningsgeneraler och jag är redan taggad inför att vara fadder då och välkomna några nya vilsna nollor in i det ljuva studentlivet :) Innan mötet åt jag årets första glass tillsammans med Sussie och Becca, smakade väldigt bra i vårvädret :)
Min långhelg har tagit sin början och jag är grymt taggad inför morgondagen, då ska nämligen HM ha sin första klassfest! :D Ska bli spännande och jättekul! :D
Även på lördag händer det grejer när jag och Becca ska gå på första FBK-matchen sedan jag flyttat hit! :D Bättre sent än aldrig! :P Men det har ju gått bra för dem än så länge mot AIK så jag tror att det blir en bra match vi får se :)

Johanna har oxå påminnt mej om att idag är 72 dagar tills vi ska se Håkan Hellström, bo på hotell och njuta av härliga staden Göteborg, kommer blir awsome! :D <3

Nu ska jag spela ett parti spindelharpan sen blir det sängen ;)

Godnatt och trevlig helg! :)



RENT

Igår var sista dagen på praktiken. Det kändes jättebra! Jag gjorde lite aktiviteter med barnen och bjöd dem på glass, vilket var mycket uppskattat! ;) Av dem fick jag ett kollage med teckningar från dem alla, så att jag inte skulle glömma bort dem, urgulligt! :)

På kvällen var jag och Johanna på musikalen RENT i Skövde. Vilka duktiga artister alltså, på att sjunga, dansa och spela en eller flera roller. Innan visste vi knappt vad den handlade om (hemlösa ungdomar på 80-talet, kärlek, aids, döden) men den var jättebra och det kom allt ett par tårar men även en del skratt :) Sevärd!

Nu ska jag strax åka iväg till Mariestad för att hämta upp Johanna och Terra för vi ska göra en roadtrip till Jönköping och besöka Sara! :D <3

Ha en trevlig helg!

Zumba!

Ja, som rubriken antyder har jag varit på Dansstationen och skakat loss ikväll :D Mycket folk, bra musik, svettigt och otroligt kul var det! Paulina var med och det var mycket trevligt att träffa henne och röra på sig och snacka lite :)

Nu är det bara två dagar kvar av praktiken för den här gången och terminen! Det är blandade känslor. Det är tråkigt att lämna klassen och läraren som är underbara plus att jag har lärt mig massor av och tillsammans med dem. Samtidigt ska det bli roligt att träffa mina klasskompisar och flytta tillbaks till min egna lägenhet i Karlstad nästa vecka. 

Förhoppningsvis hinns konsert eller musikal med på fredag och Jönköping i helgen innan jag åker upp till kära Värmland igen :) Full rulle! Nu ska jag sova, godnatt!


RSS 2.0