Nollning 2012!

Min femte termin på lärarprogrammet har startat, men de här två veckorna är det mer tid som spenderas ute på en gräsplätt, på krogen och fester tillsammans med fantastiska nollor och faddrar än det gör i skolan. Tisdag och onsdag var jag på föreläsning i alla fall och vi fick reda på lite om kursen och vilka grupper vi ska jobba i under terminen. Det blir nog en intressant kurs om än något slapp med endast två föreläsningar i veckan... Men då kanske man kan få jobba extra om man får tid över när man läst klart det som ska läsas ;)
 
Nollningen å andra sidan är allt annat än slapp! Varje dag håller vi igång! I måndags träffade vi nollorna och snicksnackade, lekte och grillade korv! Mysig och lättsam första kväll! :) En grej jag upptäckte när jag hälsade på nollorna var att en av dem är idrottslärare på Centralskolan där jag gått! Känns lite sjukt att en lärare, som inte jag haft, men min bror, är min nolla - världen är liten ;)
I tisdags lekte vi på Gubbholmen när olika utskott inom LÄSK presenterade sig samtidigt som regnet öste ner. Blöta och kalla gick vi till Tempel där vi dansade oss varma och svettiga istället! Så skön stämning så det är inte klokt!
Igår vann vi, eller snarare Johanna, Nicolina och Michael, såpabandyn, påhejade av oss andra i bästa laget Kamera Krew! :D Efteråt dansade vi på ankan en bra stund! Sjukt skoj! :D
Idag blev en lugnare dag då vi spelade spel med gruppen, snackade och skrattade högt hela långa kvällen :) Fick även besök av kommittén och gjorde dem lite fullare än var de var innan ;)

Kings & queens of såpabandy och två i king of the hill! Ge mig ett K! K!! Ge mig ett till, K!! Vad blir det? KK!!! Jag hör er inte; KK!!! <3
 
 

Sunshine!

Det ser ut som det ska bli en solig och fin dag! Det betyder att jag strax åker till stugan och spenderar dagen där och vid (i?) sjön! Ha en toppendag och njut av solen ni som kan, man vet aldrig när den dyker upp igen! ;)


Nollning och mumsmums

Sitter och kollar igenom bilder från nollningarna jag varit med på. Vad roligt det varit och vad många vänner, oförglömliga minnen och oändligt många skratt det kommit av det! :D
Om 12 dagar står vi där på torget igen, och välkomnar nya, dönervösa, ensamma lärarstudenter till Karlstad och studentlivet. Efter all väntan och de blivit tilldelade en faddergrupp och pratat bara lite med oss kommer nervositeten bytas till glädje, förväntningar, nya vänner och en upplevelse under två veckor man aldrig glömmer! :) Längtar till jag flyttar tillbaks och den femte terminen drar igång med allt vad det innebär! :D Men innan dess väntar, sommarstugehäng, kusinmys, Göteborg med fina tjejer, jobb och massa pack och fix! :)

Såg förresten sista avsnittet av Allsång på Skansen förut. Oj, vad programmet lyfts av en så duktig, positiv, snygg och trevlig programledare, som samtidigt sjunger grymt bra och bjuder så mycket på sig själv! Snyft, nu vet vi inte när Måns Zelmerlöw, med eller utan skägg, dyker upp i rutan härnäst. Tröstar mig med hans gamla låtar så länge :)

  
Kan inte bestämma vilket jag tycker är snyggast - han är lika het i vilket som, MUMS!

Semester

I morse gick jag av sommarjobbet och nu återstår bara tre extradagar som jag ska jobba nästa vecka. Den här veckan har mina föräldrar "semester". Trots detta har ändå pappa varit iväg och kollat på jobb på morgonen, och de har suttit i källaren och jobbat på kontoret. Sån "semester" har man i ett familjeföretag full med workaholics ;)Själv föreslog jag att vi skulle spontanåka ner till Göteborg idag och gå på Liseberg och se på Lena PH (som de gillar) hos Lotta live ikväll, men den idén gick fetbort för dem. Snacka om att vi är lite olika i min familj, de vill bara vara hemma och va lediga (eller jobba) och JAG VILL HITTA PÅ NÅT!!! Förhoppningsvis blir det bättre väder i veckan så vi kan va i stugan och sola och bada, åka till Karlsborg eller vad som nu faller familjen i smaken :P

På söndag vet jag att jag får göra något och komma iväg till Göteborg i alla fall! :D RixFm-festival blir med Johanna, Kristin och Becca - ska bli så himla kul! Sova på hotell, hänga i barer, shoppa, se och höra på Danny med flera och bara njuta! :D


Snyggo som kommer till Götet samtidigt som oss :D

Efter tre jobbdagar åker jag sen äntligen tillbaka till kära Karlstad, alla vänner och tillsammans ska vi fixa en amesome nollning för alla nya lärarstudenter! :D



Cut the hair

Idag har vädret vänt hoppas jag. Solen värmde mina ben på trappen förut, underbar känsla. Nu ska jag cykla ner till byn och låta mig förlora lite hår, äta och sen jobba.

Ha en bra dag!

Ollan bollan

I lördags blev det Olstorp för Johanna hade en ledig lördag och hade lite firande eftersom hon hade typ sin första lediga helg på hela sommaren, vi var festsugna, det var sol - perfekta förutsättningar för en lyckad kväll på Ollan! ;)








TopCats på scen!


Dretväder

Vilket skitväder! Är ledig idag, och skulle vilja ta en promenad eller vad som helst. Men känns inte alls lockande när det bara regnar... Film- och biosugen är jag som bara den, tur då att jag och Johanna ska gå och se Cockpit ikväll :)

Jag försöker lägga in bilder på skivor ifall datorn skulle krascha. Men blir fundersam när jag ser att den ena skivan har plats för bilder som är från minst ett år, plus lite dokument från gamla datorn, och på den nya skivan jag lägger in bilder på får inte två månader plats?! Visst att jag tagit mycket bilder både i juni och juli, men jag tycker allt att det borde få plats när andra skivan får rum med så mycket - de är exakt likadana! Skumt! :P


I'alive!!!

Ville bara tala om för mina vänner utan instagram och FB (säkert inte så många men) att jag lever ;) På lördag slutar två veckor med två sommarjobb. Imorgon öppnar jag på förskolan kl. 6, går därifrån 13, går på assistentjobbet kl.15 och går av kl 10 på lördag! Har inte haft så många så intensiva jobbdagar som tur var, men intensivt har det varit! Men så värt när jag fått vara på förskolan! :D Nästa vecka när jag bara har ett jobb kommer kännas som semester ;)

See ya later, alligator, nu ska jag sova!


RSS 2.0