Dam-dam-da dam, dam dam da dam ;)

Ska på pingstbröllop imorgon :D Det senaste vigseln jag närvarade vid var mina föräldrars och då var jag 8 månader gammal, så jag minns ingenting mer än sånt jag har sett på foto och video. Så man skulle kunna säga att imorgon ska jag för första gången i mitt liv gå på bröllop.
Hoppas hoppas på bra väder!

Förresten är det min moster och morbror som ska vigas, och jag är så glad för deras skull :) Jag tror det kommer att bli väldigt lyckat! Jag ser även fram emot imorgon eftersom Olstorp äntligen öppnar igen! :D

Trevlig helg!


Dans i mitt hjärta

Det var andra terminen på gymnasiet, jag hade fortfarande inget riktigt fritidsintresse, som fotboll eller innebandy (jag har noll bollkontroll) eller samla frimärken ( ehm.. njae). Johanna och jag började bli bättre och bättre kompisar och jag fick veta att hon som jag ville prova på att dansa. Jag såg en annons i tidningen att Dansstationen i Mariestad skulle börja en ny termin, jag föreslog det för Johanna och vi anmälde oss till jazz nybörjare. Även Jenny och Paulina från klassen hängde på och jag tyckte det var jätteroligt! Efter 12 veckor med en lektion i veckan stod vi på Mariestads teaters scen och var med i danssagan om "Dockpojken".

 Alla bitar föll på plats, jag hade äntligen hittat min "grej". En motionsform som är rolig, hur underbart är inte det på en skala?! Jag mår bra fysiskt genom att jag får röra på mej och jag mår bra psykiskt eftersom det är så grymt kul att känna musiken i kroppen och bara släppa loss. För att inte tala om att stå på en scen och vara någon annan för ett par minuter, leva ut dansen och visa att man kan - vilken kick! Jag hade aldrig trott att blyga jag skulle känna såhär när jag väl kom upp på scenen, men när jag väl provade så - nu är jag fast! 

 Termin efter termin gick, fler dansuppvisningar blev det. Jag och Johanna gjorde projektarbete om dans, jag provade fler stilar och nu sitter jag här och laddar inför årets sista föreställningsdag på Dansstationen.

 Om det blir som jag vill så kommer jag in på Karlstads universitet i höst och då kan jag inte dansa lika mycket på Dansstationen som nu, jag kan ju hoppas på att det finns bra dans även uppe i Värmland. (Y) :)


Dockpojken våren 2007


Vi var "önskegluttar" i Drömlandet våren 2008


Fjärilsdalen våren 2009


Jag och Ellinor i Önskestjärnan dec -09

 Nu ska jag börja fixa iordning mej, det känns som att det är idag det gäller! Det är de två sista föreställningarna och de filmar, jag dansar alla mina fem danser och har fem snabba och olika klädombyten. Släkten och förhoppningsvis Sara och Terra kommer och kollar - TAGGATAGGATAGGA! :D

Hej svejs!


RSS 2.0