Kul jul, nej påsk!

Glad påsk!

Nu har jag varit hos familjen i några dagar, eller har väl mest vart iväg på andra upptåg ;) Men i fredags åt vi i alla fall lite påskmat här och på kvällen träffade jag AnneLinn :) Igår kom mormor och morfar och fikade innan jag skulle åka iväg till Götet med Johanna :) Det var världens härligaste påskafton! Först träffade vi några av Johannas roliga kompisar från sydligaste Sverige över en fika i Nordstan, åkte hem till Johanna. Där tog vi det riktigt lugnt! Samtidigt som vi lagade god mat och förfestade då ;) Men vi hade verkligen ingen brådska, nattklubbarna i Göteborg stänger ju vid 5 liksom! :P Så vid ett på natten åkte vi in och mötte upp en gammal klasskompis och hans kompisar på en pub, drack, skrattade och snackade innan vi gick till nästa pub :) Vi konstaterade att tiden gick väldigt fort det sista men insåg senare att det ju ändrades till sommartid under natten så vi var ute en timma mindre än vi trodde, haha! :P Efter en spännande taxifärd med persiskt dunkadunka kom vi hem till ena killen och efterfestade en sväng innan jag och Johanna gick till henne klockan 7 på morgonen i morgonsolen och sov i några timmar. Idag var en seg dag som avslutade med en tur på stan och uteserveringspremiär innan vi åkte hem :) En toppen påskhelg med bästis! :) <3

Nu ska jag sova ikapp, godnatt! ;)

Fix & trix

Go helg med häng med härliga vänner, lyckad matlagning, återseende av fina examenstjejer, mysfrukost och bingospel - toppenhelg! :)

Den här veckan började med plugg på uni med Stina och Kristin, för att sen få info om Lilla bokbryggan, ett projekt som många av Karlstad kommuns förskolor är involverade i för att främja barnen 1-4 års språkutveckling, vilket vi förskollärarstudenter ska arrangera avslutningen till i maj! Superkul! :)

Sen var jag och Sofia på Ica och sen fixade och trixade jag inför veckans aktiviteter. På onsdag ska föreställa en kvadrat inför en grupp 1-3-åringar och så sydde jag på förra årets nollningsmärke på overallen som ska användas på torsdag då LÄSK har sittning!

Och så blev det träning på det, styrka/intervall, styrka blandat med konditionsträning, mycket roligare än vanlig styrka där man bara står och lyfter skrot ;)

Because of you-ou-u-ou-u

Jag kan inte vara en regelbunden bloggare verkar det som och ni får helt enkelt hålla tillgodo med det och bli glada när det väl dyker upp ett inlägg ;)
 
Sen sist har vi börjat med svenska-kurs i skolan, som är rolig och givande trots att vi har en lärare med världens tråkigaste röst (hon är från gnällbältet) men är mycket bra ändå som tur är ;) I förra veckan fick jag reda på matematikhemtentan vi hade och det resulterade i ett VG! :D Härligt eftersom jag inte minns sist jag fick det betyget på universitetet :) 
 
Förra helgen när Andra chansen var i Karlstad så gick jag, Kristin och Johanna på det och var jättenöjda! Alla låtar blir ju mycket bättre live och med den stämning som byggs upp av programledarna och allt folket, jätteroligt! :D Kul att vi fick se Robin, vinnaren av rubbet, live också! :) Efteråt lämnade vi fjäderboorna hemma hos Kristin och fortsatte dansa till schlagermusik på Tempel :)
Dagen innan var jag och Kristin på Båten och såg när Thomas Stenström spelade, vilket även det var himla lyckat! Thomas var toppenbra som vanligt och sen droppade Mello-stjärnorna in en efter en och stämningen höjdes därinne. Kristin fotades med Mattias Andreasson och jag blev alldeles till mig när Danny steg in genom dörren, men blev helt starstruck och vågade inte göra mer än att smygfilma på avstånd och dreggla över honom när han stod nära oss i baren, feg som jag är... :P 
 
Förra veckan bestod av plugg, filmkväll, faddermöte, box på Kauif med några klassisar, onsdagsklubb där vi såg på Smala Sussie, jobb, Raw comedy club och en helg hemma hos familjen :) Riktigt bra vecka! 
 
 
Idag fixade jag i ordning här hemma, tvättade, handlade och diskade, innan jag skulle till uni 2 timmar på eftermiddagen för skrivdans! Alla hade nog olika förväntningar på vad det skulle vara med det var inte så mycket dans som man kunde tro, men kul ändå :P 
 
Nu hade jag tänkt plugga men fann ingen motivation så blev därför jag kände för att skriva blogg istället :P Får se om jag hittar lite motivation innan träningen strax... Ha en bra kväll! :)

RSS 2.0