Koll på läget

Idag har skrivit färdigt och lämnat in en fallbeskrivning som var veckans uppgift som ska vara inne senast i morgon men nu fick jag lite längre helg :D Annars idag har jag varit en sväng på stan med Mariélle och äntligen inhandlat kjolar att ha på mig i sommar. Har upptäckt att det är ett himla skönt plagg :)

I morgon ska jag tvätta, förmodligen kolla fotboll och kanske blir det någon filmkväll med trevligt folk. Lugnt blir det i alla fall, men på lördagen blir det allt annat än lugnt. Då ska jag nämlligen hälsa på Malin i Sunne och så ska vi ut och dansa på Sunnes motsvarighet till Olstorp!

Måste berätta att jag var och såg Kodjo Akolor igår också! Han körde stand-up i Aulan och jag och tjejerna skrattade så vi grät! xD


Så här ser han ut om ni bara har hört honom i P3s Morgonpasset

Nu ska jag starta käka physalis och se på film :) Godkväll!


Det stora kalaset i bilder

Ojojoj, här låg jag långt efter ser jag :P Hade visst lovat bilder från Valborgsfestivalen! Mina favoriter från festivalen!


Daniel - Sötnosen med de bästa låtarna och snyggaste trumspelet!


Veronica - Tjejen med de vackraste och bästa låtarna!


Familjen - crazy och galet underhållande skånsk kille!

Grym helg!

Oj, vilken bra helg detta blev! Och än är den inte slut! ;) Solig och händelserik, precis min melodi! :)
Fredag: Plugg, quiz, förfest, uteservering ---> Nöjes och Det stora kalaset - en festival med Me and my army, Daniel Adams-Ray, Sahara Hotnights och Rebecca & Fiona!
Lördag: Sovmorgon, dansföreställning, förfest (med Becca där vi bla uppfann fyllevarianten av Finns i sjön), valborgsfirande på Gubbholmen med massa studenter, Det stora kalaset med Veronica Maggio, Familjen och svenska medlemmarna i Miike Snow(?)

På toppen av detta har jag haft sällskap av massa underbara människor under tiden! <3

Så mycket roligt på två dagar är det inte ofta man kan klämma in! Men jag har tur och bor i Karlstad där det händer ibland, som typ i helgen! Bilder kommer upp snart. Eftersom det inte har varit så mycket folk på festivalen så har jag grymma bilder på de flesta artister eftersom vi har kunnat stå längst fram! :D

Men nu är det bedtime!

RSS 2.0