Happy

Om du vill bli glad, check this out! Funkar för mig i alla fall :) 
 
 
Och ett annat frieri... ;)
 
 
Och så som jag vill ha mitt bröllop en gång i framtiden! ;)
 

Mjuka pepparkakor

Jag fick ett ordentligt pluggryck EFTER skolan idag, är riktigt impad av mig själv! Jag skrev nästan klart hela analysdelen som är den största delen av arbetet, så nu är bara diskussion kvar som förhoppningsvis ska gå ganska lätt att göra :D Hoppas, hoppas jag kan fixa det imorgon bitti och sen bara kunna fixa allt här och ladda upp inför fest och utgång på kvällen! :D 
 
Ikväll var det onsdagsklubben och jag, Carro, Matilda och Sussie bakade pepparkakor av deg som luktade mjuk pepparkaka. När plåtarna varit i ugnen och kakorna svalnat var de mjuka, coincidence?! Himla mysigt var det i alla fall! :) Att jag fick ont i magen av all pepparkaksdeg var lätt värt det ;)
 
Nu ska jag förbereda inför morgondagen tills jag somnar sen blir det full rulle hela helgen! :) Födelsedag, firande x 3, första advent och julskyltning! :D 

Måste plugga

Nu behöver jag plugga men försöker fly ifrån det. Bakade en kladdkaka till torsdagens festligheter här och lite julgodis som jag ska bjuda på imorgon på onsdagsklubbens julmys. Men nu har jag inte så mycket annat att ta mig till än att läsa och skriva uppgiften som ska in på söndag, vilket är bra! Jag vill göra klart den så jag kan fira min födelsedag och första advent hela helgen utan att tänka på plugg! :)
 
Att vara ute lockar ju inte heller, fy vilket slaskigt och blött väder! Jag vill ha snö såhär lagom till advent :)
 
Ha en bra kväll readers!

Bloggtorka

En av mina favvolåtar just nu, lyssna på introt på Spotify, magiskt! Men här blev det en akustisk version :)
 
En serie som jag fastnat för tack vare seriefantasten Lina är The Glee Project. Ungdomar som är udda och kan sjunga tävlar om platser i den "riktiga" tv-serien och man får följa dem när de lär sig, dansa, sjunga, göra musikvideor och utvecklas i olika utmaningar. Personerna är så intressanta och man får lära känna dem väl. Videon ovan är från första säsongen. Men såg några avsnitt från andra säsongen hos Lina förra veckan och då var en rullstolsbunden (på riktigt, han som spelar Artie kan ju gå) tjej, en blind kille, en kille som gjort könsbyte och håller på att vänja sig vid den "nya" kroppen m fl. Det coolaste var när den blinda killen skulle lära sig dansa och han genom att hålla på danslärarens kroppsdelar när hon dansade, kunde skapa en bild i huvudet och sedan själv dansa stegen! Så häftigt! Jag rekommenderar serien varmt, om man vill se en annorlunda talangtävling :)
 

Time goes by

Back to reality! Igår gjorde gruppen en bra insats och planerade lite arbeten i framtiden som kändes bra. Förutom en individuell uppgift har vi bara hyfsat stora gruppuppgifter kvar, sen är det jullov! :)

På kvällen dansade jag och Stina "med" vår instruktör ;) Vi är stammisarna på jazzdansen men förra gången missade vi båda, och då hade en person kommit på passet, hon vågade inte komma igår :P

Idag hade vi redovisning om miljön i det lärande rummet, framför hela förskollärarskara på runt 60 pers :S Men det gick okej ändå.

Nu ska jag strax iväg på powerstep med Tim, ska bli så kul! Har saknat hans pass när han vart i Kenya, men nu blir det schlager och Norlie & KKV- pepp i träningslokalen igen! :)

Trevlig kväll!

Norrlandssemester

Semestern i Luleå var såklart jättebra! Det var underbart att få hänga med sötaste Mariélle i tre dagar! Vi har lagat god mat och efterrätter, sett nästan universitetets alla skrymslen och vrår, promenerat, shoppat i en väldigt bra och mysig shoppingstad som Luleå är! Vi lärde varandra danser vilket kommer synas på nästa fest! ;D 
 
Jag hade en sjukt kul tid där och saknar redan en av de finaste människor jag känner, tack Mariélle! <3

Obehagligt

Det blev inget bloggande från nattåget igårkväll/inatt. Det var en väldigt underlig resa och lite obehaglig tyckte jag. Mest med tanke på personen som satt på andra sidan mittgången av mig. Han luktade svett redan när jag kom in i vagnen, det kändes som han glodde på mig hela tiden (fast jag vågade ju inte kolla :P) han hade massa packning och var väldigt märklig. Inte alla som äter flingor ur ett stort flingpaket på tåget! Jag föreställde mig massa saker om honom, som säkert inte var sanna men... Jag gömde mig under jackans luva och kunde sen sova lite sittandes. Precis när jag skulle slockna så börjar gubben sjunga en låtrad högt. Skumt! Jag lyckades ändå somna, men då drömmer jag en mardröm om gubben. Att han klev över till mig och började tafsa på mig! Drömmen var så verklig och när jag drömmer och behöver hjälp brukar det inte komma ljud när man skriker så då skriker man ännu högre. Jag vaknade av att jag skrek, rätt så högt tror jag, och folk reagerade lite, nyvakna säkert, och jag försökte att inte röra mig för att låtsas som att det inte hänt. Skämmigt! Jag lyckades somna om igen. Men sen på morgonen, skulle jag berätta för folk i sms om natten. Då märker jag att gubben satt sig i sätet bakom mig istället! Som sagt, en minst sagt obehaglig tågresa. Bävade för att han skulle av i Sthlm och att han skulle följa efter mig (!) :P Men han skulle av vid Arlanda och konduktören fick väcka mannen för han somnat! Världens packning hade han och det tog flera minuter innan han kommit av och vi kunde åka vidare. Huvvaligen som norrlänningarna skulle sagt! ;)

I Stockholm var vi tidiga men när jag skulle ta tåget hem, gick inga tåg pga brand i två X2000-vagnar. Men det är en helt annan historia ;)
Nu har jag vart hemma ett tag, packat upp, ätit nachos med El Maco och tagit fram kläder inför morgondagen då jag ska vara hare bland barn på förskola ;) Åter till verkligheten och grupparbeten! :)


Paus i bloggbrejk från Lule!

Ser ut på statistiken som jag haft ett bloggbrejk, var ju inte meningen! :P Det har vart mycket under ett tag så får skylla på det ;-)
Just nu sitter jag på Luleå tekniska universitet och sällskapar med Mariélle-stackarn som har massa plugg att göra. Fast snart ska vi fara hem och fredagsmysa! :D Jag är som sagt i Lule och hälsar på min saknade vän! Kom hit igår morse efter att ha suttit på nattåget i 14 timmar (!). Gick förvånansvärt smidigt faktiskt, blev road av musik, sms från fina vänner och så lyckades jag sova i etapper ;) Var något seg igår kan jag säga! Men idag är det mycket bättre :) Har aldrig sovit så skönt som i Mariélles tältsäng inatt(om man jämför med natten innan i ett tågsäte)!

På lördag kväll när jag åker hem kan jag nästan lova ett blogginlägg till :) Trevlig helg!
Kul med plugg på LTU ;)

Kanonhelg!

Så har ännu en toppenhelg passerat! I fredags var Emma och Tommy här och vi gjorde bakpotatis och såg på film, mys! :) I lördags gick jag och Emma på en lååång men rolig shoppingtur och jag lyckades fynda för en gångs skull! Två fina toppar som kostade 50 kr vardera! På kvällen blev jag bjuden på smarrig mat av Mackan och vi gick på en rolig fest där jag ägde på Svälta räv, mohaha! ;) Idag har jag rensat garderoben och hittat kläder från förra hösten och våren som jag vill använda mer! Härligt när det händer, istället för att köpa nytt kan jag använda det jag har :) Efter att ha fixat här hemma och pluggat mycket mindre än jag tänkt (!) åkte jag in till stan med Axel-Carro (höhö!) och vi tog långpromenad och hade tjejsnack med tillhörande chai latte på Espresso House. Sen tog jag och Kristin oss till Malin som bjöd på lyxig söndagsmiddag och vi såg på Solsidan och film :) Helgen kunde knappt inte slutat bättre!

Imorgon har jag eget plugg på förmiddagen och kursstart på eftermiddagen. Sen blir det en efterlängtad fika med Becca :D Jazzdansen på kvällen given, mycket bra start på veckan :)

Fredagsmys!

Efter att jag fotat mitt mattematerial som jag skapade igårkväll och lagt upp det på Its är Delkurs 1 helt slut! Halva terminen har gått alltså, sjukt vad fort tiden går! Nu är det dags för fredagsmys! ;) Emma och Tommy kommer snart och hämtar upp mig för vi ska handla så vi kan göra bakpotatis och någon god kycklingröra som de brukar göra, blir säkert mums filibabba! :)

Ha ett bra fredagsmys ni också! :)

21 år och 11/12-delar

Idag är det en månad kvar till jag blir 22 år! Den första december betyder även att julkalendern börjar, årets är ju en fortsättning på min favorit av alla julkalendrar; "Mysteriet på Greveholm; Grevens återkomst", så den kommer jag absolut att följa! :)

Målade en grej till skolan ikväll, vilken avkopplande och rolig aktivitet, kanske får börja måla mer :) Nu blir det läggdags så jag orkar upp och kan presentera mina Fröbel-inspirerade kreationer imorgon ;)



RSS 2.0