Kalle Moreus beskriver känslan av att vara ledig som bäst, UNDERBART!

Åh vad underbart det är att vara ledig! Idag hade jag min första lediga vardag sedan 29 mars! :O Alla de jobbdagarna förutom en spenderade jag på Posten och ni kan ju tänka er hur otroligt härligt det vara att se inte en, utan två gula elbilar som var ute och skumpade! ;D Jag slapp skumpa runt och flänga naglarna på all post jag delar ut, har inte varit såhär lycklig på jag vet inte när! :P Nu överdrev jag en aning för alla som inte förstod det ;) För egentligen så tycker jag att det är ganska kul att jobba (Y)

Igår var jag för första gången sedan december vikarie som personlig assistent också, vilket var trevligt. När jag hade jobbat klart åkte jag raka vägen till Terra och där hon, Johanna och Sara lagade mat, inte vilken mat som helst, utan grillat :D Så fort vi tog av köttet från grillen och satte oss på altanen så började det hagla :S För att haglet sen blev till snö, regn, snöblandat regn och allt var det var.. Men som sagt hann köttet bli färdigt och vi högg in av det, Johannas potatissallad, melon och bröd. Jag ger toppbetyg! :D (Y)

När vi hade suttit på altanen och förundrats över vädret och pratat i ett par timmar så var det dags för mej att åka till dansen :) Helt sjukt att det var näst sista gången innan uppvisningen, tänk att 11 ggr kan gå så fort! Men som man brukar säga, det går fort när man har roligt :)

När jag kom hem kastade jag mej in duschen och åkte sen ut till flickorna igen. Vi åt kladdkaka och drack supergott vin! Det kändes verkligen som en sommarkväll när vi satt där alla fyra med mörkret utanför och med infravärmen på, fler såna kvällar vill jag garanterat ha :D <3

Vi sov allihopa i tvrummet och när vi vaknade var vädret helt galet igen, men det har förmodligen de flesta märkt så det tänker jag inte gå in på närmare. Jag sov ungefär nio timmar den här natten, jag har faktiskt inte sovit så länge på ett bra tag, har ställt klockan de tre föregående veckorna typ, pga högskoleprov, dans och för att jag skulle vara smakråd. Men idag sov jag superbra, trots den gnisslande något obekväma sängen :P

Vi vaknade till, åt en stabil frukost, och sen drog jag, Johanna och Sara iväg till Mariestad. Sara skulle varit på ett möte men hon fick ett sms om att en av de som skulle hålla i de "var fast i poolen". "Du menar inte Polen då?" frågade jag. Haha XD Sara hade läst lite fel där, men mötet var iaf inställt så då gick vi på stan och hittade Ellinor, och sen blev det som vanligt när Johanna är med ett traditionsenligt besök på Donken för oss alla :)

Nu har jag gjort mitt jobb som bloggare, hoppas du som läsare inte är alltför uttråkad av min roman (A)


Puss&kram Ida

Påskveckan :)

Oj, nu har jag mycket att ta igen av bloggandet. Hela den här veckan har jag jobbat på Posten, älskar verkligen att börja jobba halv 7 på morron, NOT! Inte kul!

Men något som är riktigt underbart kul, är att min kära vän Sara kom hem från USA i söndags :D så en hel del av min lediga tid har spenderats med henne och Johanna och Terra <3 
I måndags efter jobbet skulle jag träffa de två sistnämnda, och de var hos Johanna. Men eftersom jag inte hade någon bil så bestämde vi att vi skulle ses och ta en fika på Hembageriet. Jag tänkte att det hade ju vart kul och hälsa på Sara för första gången på mer än ett halvår, så jag tänkte ge det som förslag att vi åker ut till henne efter sen och överraskar henne. Eftersom det regnade så ringde jag och undrade hur långt Johanna hade kommit, hon var inte i Töreboda än så efter en stund kom hon och plockade upp mej. Terra åkte i sin bil, och hade hunnit före. När vi kliver in på fiket, ser jag inte bara Terra utan bredvid henne sitter en jättefin uppenbarelse vid namn SARA! :D :D :D <3 
Jag kunde knappt inte tro det var sant! Men så sprang vi fram och kramades och hon var där, jag kände henne i mina armar, och såg henne på riktigt, inte bara "live" på Skype, utan i verkligheten, och det kändes underbart bra!!! <3
Vi FYRA satte oss och fikade och pratade ända till stängningsdags. Då förflyttade vi oss till det nya hängstället, Ica-parkeringen ;) 

Jag har varit dunderförkyld nästan hela veckan, onsdag och torsdagen var det värst, vaknade om nätterna och var supertäppt i näsan. Det blev ju inte bättre av att jag jobbade och hoppade in och ut ur postbilen direkt.. men när jag kom hem om dagarna och drack honungsvatten och vilade en stund så blev det lite bättre :)

Igår på skärtorsdagen fick vi besök av några söta påskkärringar och påskgubbar, bland annat mina kusiner och deras kompis. Så fina, självklart fick de med sig lite godis till Blåkulla ;D





Idag är det långfredagen och ikväll kommer flickorna hit och vi ska äta gott och dricka drinkar och se vad vi hittar på sen :)
Juste! Inatt hade påskharen varit här, med en påskgåva ;)




Jag vill avsluta med ett TIPS för alla som är lika klumpiga och oförsiktiga som jag ;) när ni väntar på att nagellacket ska torka - blogga! Tro det eller ej, men jag har inte stött till någonting som har skrapat eller gjort märke på mina nymålade naglar, DET mina vänner är första gången jag lyckats med den bedriften! :P (Y)



Jag önskar alla en riktigt Glad Påsk! :D


RSS 2.0