Svårt val

Fick reda på idag att Putte i parken, festivalen som ligger i Karlskoga och som jag hade velat åka på i somras för att de hade många bra artister (Paramore, Ke$ha, Veronica m.fl.), flyttar till Karlstad år 2012! Närmare bestämt Mariebergsskogen! :) Det dumma är att den är 4-7 juli... Törebodafestivalen är ju 5-7 juli! Törets happening som vi väntat på i tre år på och alla som är härifrån besöker! Artisterna brukar också vara görbra! Inte alltid de senaste men grymma artister som passar alla! Samtidigt som PiP säkerligen kommer ha fler, aktuella och bättre artister. Vilken ska jag nu gå på?! Jag bor ju på bägge ställena. Pendla kanske?

http://www.putteiparken.se/ VS http://www.toreboda.com/f2012/

Kommentarer
Postat av: Sussie

Jag blev fett glad, tänk att redan ha boende och grejer ;P Fast sedan ska man ju vara i Karlstad också, kan ju jobba i Sthlm eller vara någon helt annastans. Blir spännande!

2011-09-23 @ 06:58:40
URL: http://vinglar.blogspot.com
Postat av: Becca

Värsta toppen är det! :D Hoppas det kommer bra artister också! Håller med Sussie där, man har ju redan boende och sånt! Festival utan att behöva tälta, halleluja! :D

2011-09-23 @ 19:22:44
URL: http://thebecca.blogg.se/
Postat av: Ida

Ja, mycket smidigt! :D Ännu smidigare att man har boende till bägge festivalerna.. :P Får hoppas att mina favoritartister håller sig till en och samma dag så jag slipper åka fram och tillbaka, haha ;)

2011-09-26 @ 22:21:59
URL: http://iiidapersson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0