Fadderhäng!

Japp, fadderhänget bör talas om i ett eget inlägg, för det var så jäkla kul! :D Alla lagen fick visa upp sina tröjor och sjunga sina låtar, alla är verkligen så påhittiga och får till så roliga saker! Vi värmde upp med LÄSK-dansen och sen hade alla 10 lagen plus kommitten varsin lek, så kl. ett på dagen drog det igång ;) De första var Team Cockpit (piloterna) som alla lag fick varsin påse av. I den fast två lappar, en med en låt, och en med ett danssteg, plus några föremål. Man skulle göra en koreografi åt låten där danssteget och föremålen skulle ingå. Vi fick "My heart will go on" och gorilla-steget, samt solglasögon, en ljussläckare (?) och en megavattenpistol. Först fattade vi inte alls vad vi skulle göra men till slut kom bara koreografin till oss och vi framförde en genomtänkt och väl inövad koreografi med en sorglig kärleks-dramatik med tillhörande gorillasteg och mänskilg pyramid a.k.a isberget som kärleksparet Ruben och Mattias krockade in i ;) Bland annat :P Synd att ingen filmade, hade vart kul att se det, med tanke på att vi fick högsta poäng och publiken var helt vild och skrattande och direkt efter helt spontant sjöng dem, "Det där det gjorde dem f-n så bra..." till oss. Vilken underbar känsla! :D Vår grupp Kamera Krew är så himla bra! De nollor som hamnar med oss ska känna sig nöjda, hihi! ;)
Efter alla lekar kom vi totalt på en 5:e plats, (4:e plats om man räknar bort kommittén som fuskade sig till en förstaplats :P) men vi hade nog roligast så känns som en seger ;) Efter lekarna stressfixade sig Anne hos mig och vi åkte cykel bort till uni för att hinna med samma buss som Marcus. Så drog vi på den STORA sittningen tillsammans med lite folk från hela universitetet, vilket var kul men hade vart roligare om Nöjes samarbetade bättre så alla slapp bli besvikna över deras höga priser, men men, asgod kyckling bjöd de i alla fall på!
Lite folk i väntan på att få göra vår lek, tampongleken ;)
Kommittémedlemmarna Robin och Johnny
En glad Ruben innan den svåra uppgiften att få ner kexet i munnen utan att använda händerna ;) Sen var han inte lika glad.
Alex och Sara puttar apelsiner :P
Becca, Ruben och Mattias i full fart mot mållinjen! ;)
Cirkusartisterna har dansuppvisning och juryn bedömer
Coolingar på sittning ;)
Leka med glowsticks var kvällens grej ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0