"Ojojojojoj!"

Hello!

Idag är det sviiinigt kallt ute! Runt 13 minus hela dagen, brrr! Spenderade nästan hela dagen inomhus men inte hela och när jag var ute kändes det som att ögonlocken skulle frysa ihop, jag hoppas det är omöjligt men det kändes så, så undvek så mycket som möjligt att blinka ;)

Idag hade vi först en föreläsning om intervjuteknik och hur vi skulle göra första uppgiften i kursen. Så gick vi och käkade och jag och min kära studiegrupp gick till bibblan för att intervjua varandra. Jag och Christine hann precis klart och sprang till salen jag hade skrivit upp att vi skulle vara i. Oturligt nog hade vi aldrig varit i den salen tidigare så vi rännde runt som yra höns i korridorer vi aldrig varit förut. Panik för nu hade vi börjat oxå! Till slut hittade vi salen och knackade försiktigt på. Ingen öppnade, det var låst och tyst och eftersom vi skulle ha röstverkstad tyckte vi att vi borde höra något ljud från dem därinne men icke. Vi väntade lite och smsade och ringde flera stycken och frågade varför de inte öppnade åt oss!! Men ingen svarade. Klockan gick och till slut bestämde vi oss för att gå och kolla på en dator så jag inte har skrivit fel sal eller så. Och självklart var det så!!! :S Istället skulle vi vara i huset mitt emot skolan i danssalarna! Så det blev joggingtur till huset och uppför alla tre trapporna. Trots att vi var ute i kylan så frös jag inte ett dugg utan blev svettig efter allt springande :P

Väl framme skrattade de lite åt oss (mej som kollat fel! :P) men sen fick vi slå oss ner på varsin stol i ringen och ha röstverkstad med de andra :) Det var riktigt kul! Mest tack vare de sköna människorna i min studiegrupp! ;)

Jag promenerade hemåt en bit med Erika och lämnade henne för Konsum ;) Sen gick jag hem och bytte om för att bege mej tillbaka till danssalarna och träna lite aerobics! Så kul och härligt jobbigt! :D Och imorgon ska jag äntligen få dansa igen för första gången sen innan VFU:n eftersom dansläraren har varit sjuk, men nu ska hon förhoppningsvis vara frisk igen :D

Nu ska jag bänka mej för TV:n för att kolla vem som vinner Bartenderskolan! :)

Tjingeling!

Kommentarer
Postat av: Johanna

Sv: Skönt att höra att det inte är bara jag som har hört likheten! :P Dom kanske har samma låtskrivare ;) Mycket bra låtar båda två iaf :)

2010-12-17 @ 08:58:06
URL: http://piiiiinklady.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0